Cafea Verde Efecte Secundare

» » Cafea Verde Efecte Secundare

Adevărul despre boabe de cafea verde Extract de Suplimente

Cafea Verde Efecte SecundareDacă sunteţi unul din milioanele de americani care încearcă să-şi piardă în greutate, posibil să fi încercat zeci de pierdere în greutate suplimente toate pretinzând să vă efort de subţire şi macră. Multe dintre aceste Suplimente au efecte secundare nocive şi mai multe au fost interzise de la rafturi.

Căutare este pentru un supliment de pierdere în greutate naturale şi în condiţii de siguranţă. Acesta ar putea sunet prea frumos să fie adevărat, dar cercetările recente au arătat promiţătoare dovezi că extract de cafea verde pur ar putea fi glonţ magic cei care tin dieta au fost de aşteptare pentru. De fapt, Dr. Oz are referire la el ca fasole magie greutate pierdere.

În cazul în care Extract de cafea verde pur provin de la?

Extract de cafea verde vine de la boabe de cafea verde crud. Acid clorogenic în bob de cafea crud pare a fi compus responsabil pentru efectele sale de pierdere în greutate. Din păcate, procesul de prăjire distruge acid clorogenic, care este de ce nu primim aceleaşi efecte de la nostru dimineaţa Cupa de Joe.

Click aici pentru a cumpara verde Extract de cafea de la site-ul oficial

Cum funcţionează cafea verde pentru pierderea în greutate?

Mecanismele nu sunt complet elucidat, dar nu există dovezi că extract poate reduce absorbţia de zahăr din alimente bogate in carbohidrati precum paine, paste făinoase, cartofi şi dulciuri. Şobolan studii au confirmat că există un efect asupra metabolismului zahărului.

Alte studii pe animale au condus cercetatorii să creadă că pot exista, de asemenea, un efect asupra metabolismul grasimilor. Desigur studii umane sunt cele pe care le pasă cu adevărat, dar, din păcate, nu au fost multe.

Ce face verde cafea Extract studiile Arată?

Din puţine studii umane, care au fost efectuate, rezultatele par promiţătoare. Criticii ar putea pretinde că studiile anterioare au fost viciate în design şi dovada nu este suficient de puternic pentru a face o concluzie. Un studiu mai recent, cu toate acestea, de care a fost publicat în revista "diabet, sindrom Metabolic şi obezitate: obiective şi terapie," a avut un design mai puternică şi mai multe rezultate încurajatoare decât studiile anterioare.

Cercetatorii au descoperit că printre 16 adulti supraponderali, care au luat cafea verde extract de 12 săptămâni a fost o pierdere de greutate medie de 18 kilograme. În plus, a existat o reducere 4% grasime.

Cât de mult D cafea verde, aveţi nevoie pentru a lua?

Cele mai multe studii utilizate doze de 180-200 mg pe zi. Cu toate acestea, studii mai recente utilizate doze mai mari de 700-1050 mg pe zi. Dr. Lindsey Duncan, un medic naturist si nutritionist celebritate, recomandă luarea 800 mg de două ori zilnic o jumătate de oră înainte de masă. Dr. Duncan spune pentru a căuta produse pure fără aditivi sau lianţi pentru rezultate mai bune.

Click aici pentru a cumpara verde Extract de cafea de la site-ul oficial

Există efecte secundare cafea verde?

Fără efecte secundare nocive au fost raportate în oricare dintre studiile efectuate pe extract de cafea verde până în prezent. Cu toate acestea, cele mai multe dintre aceste studii au fost de scurtă durată, astfel încât pe termen lung adverse rămân necunoscute.

Deci care este concluzia?

Există multe produse pierdere în greutate pe piaţă, dar majoritatea dintre acestea s-au dovedit a fi ineficiente sau da rezultate modeste la cele mai bune. Celor care sunt eficiente, ele sunt adesea însoţite de efecte secundare neplacute sau chiar periculoase. Există medicamente care lucra prin malabsorbtie, care au ca efect neplacut de diaree.

Şi acolo sunt cei care promit să vă arde mai multe calorii, care poate de fapt daune metabolismul pe termen lung, sau mai rău încă, cauza complicaţii cu inima ta.

Pur extract de cafea verde pare a avea unele potenţial ca un supliment pierdere în greutate. Şi, deşi au existat rapoarte de efecte secundare, studii pe termen lung ar trebui făcut pentru a stabili siguranţa acestuia şi de a determina dacă rezultatele de pierdere în greutate poate fi susţinută. Dieta si exercitii fizice trebuie încă bază blocuri de orice program de scădere în greutate.

Extract de cafea verde ar putea fi folosite pentru a stimula pierdere în greutate în cei care deja locuiesc un stil de viaţă sănătos, care nu vedea rezultatele pe care le caută. Este important pentru a discuta despre orice Suplimente sau medicamente cu un medic care poate monitoriza pentru posibilele efecte nocive sau interactiuni cu alte medicamente.

Cafea Verde Efecte Secundare

Click aici pentru a cumpara verde Extract de cafea de la site-ul oficial