Råkaffe Biverkningar

» » Råkaffe Biverkningar

Sanningen om gröna kaffebönor extrahera kosttillskott

Råkaffe BiverkningarOm du är en av miljonerna amerikaner som försöker gå ner i vikt, kanske du har försökt dussintals viktminskning kosttillskott alla påstår sig göra du enkelt tunn och mager. Många av dessa tillägg har skadliga biverkningar och flera har blivit avstängd från hyllorna.

Sökningen är till för en naturlig och säker viktminskning tillägg. Det kanske låter för bra för att vara sant, men nyare forskning har visat lovande bevis att ren grön kaffe extrakt kan vara magic bullet dieters har väntat på. I själva verket har Dr Oz kallas det magiska vikt förlust böna.

Där ren grön kaffe packa kommer från?

Grön kaffe extrakt kommer från råa gröna kaffebönor. Klorogensyra i råa kaffebönan verkar vara en förening som ansvarar för dess vikt förlusteffekterna. Tyvärr förstör rostningsprocessen klorogensyra, varför vi inte får samma effekter från vår morgon kopp Joe.

Klicka här för att köpa grön kaffe extrakt från officiella hemsida

Hur fungerar grön kaffe för viktminskning?

Mekanismerna är inte helt klarlagda, men det finns bevis för att extraktet kan minska upptaget av socker från kolhydrater rika livsmedel som bröd, pasta, potatis och godis. Rat studier har bekräftat att det finns viss effekt på socker metabolism.

Andra studier på djur har lett forskarna att tro att det också kan finnas en effekt på fettförbränningen. Studier på människa är naturligtvis de som vi verkligen bryr oss om, men tyvärr har det inte funnits många.

Vad göra den grön kaffe extrahera studier visar?

Av de få mänskliga studier som har genomförts, verkar resultaten lovande. Kritiker kanske hävdar att tidigare studier var bristfällig i design och bevisen inte är tillräckligt stark för att göra en slutsats. Dock en nyare studie som publicerades i tidskriften "Diabetes, metabolt syndrom och fetma: mål och terapi," hade en starkare design och mer uppmuntrande resultat än tidigare studier.

Forskarna fann att bland 16 överviktiga vuxna som tog grönt kaffe extrakt i 12 veckor fanns en genomsnittlig viktminskning 18 pounds. Dessutom fanns det en minskning med 4 procent av kroppsfett.

Hur mycket grönt kaffe D behöver du ta?

De flesta studier används doser av 180-200 mg per dag. Den nya studien används dock högre doser av 700-1050 mg per dag. Dr Lindsey Duncan, naturläkemedel läkare och kändis dietist, rekommenderar att du tar 800 mg två gånger dagligen en halvtimme före måltid. Dr Duncan säger att leta efter rena produkter utan tillsatser eller bindemedel för bästa resultat.

Klicka här för att köpa grön kaffe extrakt från officiella hemsida

Finns det grön kaffe biverkningar?

Inga skadliga biverkningar har rapporterats i något av de undersökningar som utförts på råkaffe extrakt hittills. De flesta av dessa studier har dock varit kort varaktighet, så långsiktiga biverkningar fortfarande okända.

Så vad är slutsatsen?

Det finns många viktminskningsprodukter på marknaden, men flesta av dessa har visat sig vara ineffektiva eller ge blygsamma resultat i bästa. Av de som är effektiva, åtföljs de ofta av obehagliga eller även farliga biverkningar. Det finns mediciner som fungerar genom malabsorption som har obehagliga effekten av diarré.

Och det finns de det löftet att få dig att bränna fler kalorier, vilket kan faktiskt skada din ämnesomsättning i det långa loppet, eller ännu värre ändå, orsaka komplikationer med ditt hjärta.

Ren grön kaffe extrakt verkar ha någon potential som en viktminskning tillägg. Och även om det har förekommit några rapporter om biverkningar, långsiktiga studier bör göras för att fastställa dess säkerhet och avgöra om resultat viktminskning kan upprätthållas. Kost och motion bör fortfarande de grundläggande byggstenarna i något viktminskningsprogram.

Grön kaffe extrakt kan användas att öka viktminskning i dem som redan bor en hälsosam livsstil som inte ser de resultat som de söker. Det är viktigt att diskutera eventuella kosttillskott eller mediciner med en läkare som kan övervaka dig för potentiellt skadliga effekter och interaktioner med andra läkemedel.

Råkaffe Biverkningar

Klicka här för att köpa grön kaffe extrakt från officiella hemsida