Zelena Kava Neželeni Učinki

» » Zelena Kava Neželeni Učinki

Resnica o dopolnilih ekstrakta zelenih kavnih zrn

Zelena Kava Neželeni UčinkiČe ste eden izmed milijone Američanov, ki se poskuša izgubiti težo, ste morda poskusili desetine hujšanje dopolnilih vse trdijo, da se boste brez truda tanke in pusto. Mnogi od teh dodatkov so škodljivih stranskih učinkov in več so bili prepovedani iz police.

Iskanje je na za naravno in varno težo izguba dopolnilo. To bi lahko zvok preveč dobro, da bi bilo res, toda nedavne raziskave so pokazale obetavne čakali dokazov, da ekstrakt čistega zelene kave lahko dietetičen čarobna palica. Dejansko, dr Oz je imenovan to čarobno težo izguba fižol.

Kjer čiste zelene kave citat iz?

Izvleček zelene kave prihaja iz surovega zelenih kavnih zrn. Chlorogenic kislina v surovi kavnih zrn zdi, da je spojina, ki je odgovoren za izgubo teže učinke. Na žalost, praženjem proces uničuje chlorogenic kisline, ki zato ne bomo dobili enake učinke iz naše jutro skodelico Joe.

Kliknite tukaj za nakup zelene kave izpisek iz uradne spletne strani

Kako deluje zelena kava za hujšanje?

Mehanizmi ne razumemo povsem, vendar ni dokazov, da ekstrakt lahko zmanjša absorpcijo sladkorja iz ogljikovimi hidrati bogata hrana, kot so kruh, testenine, krompir in sladkarije. Podgana študije so potrdile, da je nekaj vpliva na presnovo sladkorja.

Druge študije živali so pripeljali raziskovalci verjamejo, da so lahko tudi vpliva na presnovo maščob v telesu. Seveda študijah pri ljudeh so tisti, ki smo res skrbi, ampak na žalost ni bilo veliko.

Kaj storiti, zeleno kavo ekstrakt študije kažejo?

Nekaj ljudi študij, ki so bile izvedene, rezultati se zdi obetavna. Kritiki bi lahko trdijo, da prejšnje študije so pomanjkljiva v design in dokazov ni dovolj močna, da bi zaključek. Več Nedavna študija, vendar, ki je bil objavljen v reviji "Diabetes, Metabolni sindrom in debelost: cilji in terapija," imel obliko močnejši in bolj spodbudne rezultate od prejšnje študije.

Raziskovalci so ugotovili, da med 16 prekomerno odraslih, ki so zeleno kavo ekstrakt 12 tednov ni bilo povprečno hujšanje 18 funtov. Poleg tega je bilo 4 % zmanjšanje telesne maščobe.

Koliko zelena kava D, boste morali sprejeti?

Večina študije uporabljajo odmerki 180-200 mg na dan. Vendar, bolj nedavni študiji uporabi višjih odmerkih 700-1050 mg na dan. Dr. Lindsey Duncan, naturopatske zdravnik in celebrity prehrano, priporoča ob 800 mg dvakrat na dan pol ure pred jedjo. Dr. Duncan pravi pogledati za čiste izdelke brez dodatkov in veziv za najboljše rezultate.

Kliknite tukaj za nakup zelene kave izpisek iz uradne spletne strani

Ali so zelena kava neželeni učinki?

Brez škodljivih stranskih učinkov, so poročali v nobeni od študij, opravljenih na zeleno kavo ekstrakt do danes. Vendar pa večina teh študij so bili kratkotrajne, tako dolgoročnih stranskih učinkov ostajajo neznani.

Torej kakšen je zaključek?

Obstaja veliko hujšanje izdelki na trgu, vendar večina od teh so se izkazali za neučinkovite ali dala skromne rezultate v najboljšem. Tistih, ki so učinkoviti, jih pogosto spremlja neprijetne ali celo nevarne neželene učinke. Obstajajo zdravila, ki delujejo skozi malabsorpcijo, ki imajo neprijeten učinek driske.

In tam so tisti to obljubo, da boste spali več kalorij, ki lahko dejansko škodo vaš metabolizem dolgoročno, ali slabše stanje odprtina, vzrok zapletov s srcem.

Čist zelena kavni ekstrakt se zdi, da imajo nekaj potenciala kot težo izguba dopolnilo. In čeprav je bilo nobenih poročil o stranskih učinkov, dolgoročnih študij mora opraviti za vzpostavitev varnosti in ugotovi, če lahko ohranimo rezultatov izgubo teže. Dieto in telesno vadbo še vedno mora biti osnovne gradnike vsako hujšanje program.

Izvleček zelene kave se lahko uporabijo za povečanje hujšanje v tiste, ki že živijo zdravega načina življenja, ki ne vidijo rezultate, ki jih iščejo. To je pomembno za razpravo o vseh dopolnitvah ali z zdravnikom, ki lahko spremlja za potencialne škodljive učinke zdravil ali interakcije z drugimi zdravili.

Zelena Kava Neželeni Učinki

Kliknite tukaj za nakup zelene kave izpisek iz uradne spletne strani