загуби гърдата мъж

» » загуби гърдата мъж

загуби гърдата мъжС толкова много мъже, сега гледам с наднормено тегло или затлъстяване разработване на набор от човек гърдата (или гинекомастия да даде условието истинското му име) е тревожно лесно тези дни. За съжаление да се отървем от страховитите "moobs" е много по-трудно, и със сигурност не е просто случай на удари на гърдите си с конкретни упражнения.

Топене away този грозен феномен изисква фино настроени диета и решаващо, правото фитнес програма. Но не се отчайвайте, с голяма част от усилена работа може да прогони човек гърдата за добро. Тук е всичко, което трябва да знаете.

Защо някои мъже се човек гърдата?

Ако сте стеснителен за тялото си и, в частност, са срам за така наречените "човек-гърдите", тогава не се, със сигурност не сте сами и с правилното поведение и експертни съвети, те скоро ще се превърне в нещо от миналото.

Гинекомастията е сериозна причина за притеснение за много мъже. Има редица причини, най-често разбира се са с наднормено тегло. Въпреки това други включват хормонални дисбаланси, медикаменти и като незаконни наркотици.

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт

Как определите причината за мина?

За повечето от вас, там превозващи над телесните мазнини е най-вероятно причината за гърдите си човек. Уолш се казва: да бъдат класифицирани като здрави, тялото мазнини трябва да бъде по-малко от 22 %, и всичко над това ще започне да допринесат за човек гърдата. За други обаче, може да има по-сериозен проблем, който трябва да бъде разгледан.

Женския хормон естроген, например, е понякога overproduced в мъжкото тяло, причинявайки растеж в областта на гръдния кош, подобна на тази на жените по време на юношеството. Повишени нива на естроген може да бъде причинено от излишните мазнини, но тя също може да бъде причинено от никакви лекарства, които приемате. И ако пуши много канабис и изведнъж са покълнали гърди, това може да бъде причина защо.

загуби гърдата мъж

Каква е първата стъпка да се отървем от тях?

Както при всяка фитнес или целта загуба на тегло, губи си moobs е всичко за ангажираност и готовност да приеме по-здравословен начин на живот за повече от няколко седмици. Уолш се казва: Ако moobs са причинени от лоша избор на храни и физическа активност след това, на теория, те трябва да бъде лесно да се отървете от.

Може обаче, придържайки се към програма на упражняване и здравословно хранене за няколко месеца да се окаже трудно за много мъже, които са пропуснали телата им през годините. Когато то се свежда до това, става въпрос за колко зле искате да загубите си moobs. Ако го искам достатъчно и може да се ангажира да направи необходимите промени, тогава ще намерите диета и упражнения програмата много по-лесно да се придържаме към.

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт

Какво трябва да бъде моя подход за упражняване?

Работа редовно е очевидно ще бъде от ключово значение за поддържане на плоско гърди, но Забравете за прави нищо, но упражнения ракла. Уолш се казва: не се заблуждавайте в мисленето ви може да намали човек гърди правейки много press-ups или гърдите преси-за съжаление не е толкова лесно.

Вместо това аз препоръчвам програма за упражнение, комбиниране на сърдечно-съдови упражнения и тегло обучение 3 - 5 пъти седмично в продължение най-малко 12 седмици, за да установи Ако теглото ви е проблема. Измерване на гърдите си в началото и на всеки няколко седмици от сега нататък да следите вашия прогрес. Ако причината за вашата moobs е вашето тегло, тогава посветен 12 седмици упражнения трябва да даде резултати и вие ще знаете, че сте на прав път. Дръжте я и тя ще бъде moobs не повече!

Всички упражнения са особено добри?

Вашата тренировка график трябва да бъде потни комбинация от сърдечно-съдови обучение високо темпо, като интервал обучение или предене класове, смесени с тежести за насърчаване на растежа на мускулите. Пейка преси, натиснете ups и други упражнения, гърдите естествено ще черта, но вие трябва да се уверете, че вашето обучение в салона е насочена към цялото тяло.

Изграждане на мускулите на гърба си, например, ще помощ си поза и това е удивително разликата се изправяте може да има от сте на външния вид на гърдите си. Тонизирана оръжие, раменете и стомаха Когато се комбинира с ниско тяло процент поради всички изгаряне на мазнини кардио са били прави, също ще помогне да ви даде обща торса, които повечето мъже ще убие за.

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт

Какво трябва да направя за моята диета?

Да кажем сбогом на вашата moobs завинаги, редовни упражнения и, също толкова важно, здравословен, балансиран режим на хранене трябва да стане нещо се придържат към всеки ден, не само когато се чувствате виновни или надолу за тялото си. Уолш се казва: добро здравословно хранене е може би по-важно от упражнение, когато става въпрос за възстановяване на всякакви хормонални дисбаланси.

Храни, които ще ви помогнат да намалите естроген нива включват плодове, грозде, пъпеши и дини, ананас, броколи, зеле, царевица и зелени beens. Въпреки това ако moobs са просто резултат от наднормено тогава изобилие на упражнение, комбиниран със здравословна диета ще работи най-добре. Драстично намаляване на алкохол, захар и рафинирани преработени храни ще се извърви дълъг път, като ще ядат повече пресни плодове, зеленчуци и постно месо.

загуби гърдата мъж

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт

Ами ако това не е заради теглото си?

За някои мъже, тя може да бъде само един случай на загуба на наднорменото тегло и човек гърдата ще изчезне. Ако това не е така за вас, обаче, тогава все още имате опции. Уолш е този съвет: Ако сте дали упражняват сериозно движение и това не помогна, тогава трябва да посетите вашия лекар да обсъдят възможността за хормонален дисбаланс и може би повишени нива на естроген. Важно е също да говори към вашия документ, ако сте наскоро предписаните нови лекарства и завърши с moobs.

Как да поддържам гърдите ми moobs свободна зона?

След като вашия режим на упражнения и диета е взел ефект, важно е че не се подхлъзнаха обратно в стария начин на живот, които само ще отмени всички си упорита работа. Уолш се казва да мисля за него като случай на "Ако това не е разбит, не го Поправяй". Ако сте променили диетата си и започна програма за упражнение, което е довело до реални резултати, казва той, след което да върви.

Те ключът е да се приеме, че това е промяна начина на живот, а не краткосрочна фиксира, особено ако не искате да се събуди с друг чифт на moobs шест месеца от сега.

Щракнете тук, за да си купя Gynexin от официалния сайт