Изкупуването зелено кафе

» » Изкупуването зелено кафе

Изкупуването зелено кафеЗакупуване на зелено кафе. Зелено кафе продавачът е отговорен за окачествяването кафе на зърна преди изпращане на кафе на купувача.  След като степен, "Извънредни" и "Специалност" зелено кафе на зърна все още може да имате проблеми, които не са непременно падат в Окачествяването кафе.

Тези кафе “ дефекти ” са по-малко сериозни, но навреди на потенциала на кафето.  Можете да кажете много за на условията на преработка на кафе до гледам до появата на зелено кафе на зърна.  Въпреки че вендузи е верният начин да проверите за проблеми, добър прогностичен инструмент е да се сравни кафе на зърна.

Зелени кафе на зърна идват от вътре Бери на кафе растение. Те все още не са печени. Когато изберете и печено кафе на зърна, ще не само се окажете напредва по пътя към перфектната чаша кафе, но вие ще се насладите на пътуването.

Щракнете тук, за да купуват, екстракт от зелено кафе от официалния сайт

Нещата да разгледа при закупуване на кафе:

1. Зелено кафе на зърна трябва да бъдат с почти еднакъв размер 17/18, 15/16, 13/14 и т.н., по същия начин се оформят, и имат подобен цвят.  Причината за това е свързана с колко равномерно ще печено кафе, което ще се отрази на външния вид и вкус на печено кафе.  По-малки кафе на зърна ще печено по различен начин от по-големи зърна, което води до неравномерно купа.  Неравномерно оцветяване съвети към сушене проблеми, докато неравномерно фигури могат да посочат смесване сортове.

2. Гарантира, че производителят разделя кафе много от кафе сортова и географска област.  Тези партиди трябва да бъдат събрани, преработени и събрани длани отделно преди смесване в силози.

3. Измити Arabica coffees трябва да бъде дори и светли.  Кафе на зърна не трябва да има неравномерно или тъпа цвят.  Ако те не, те са вероятно да са били сушени или преработени неправилно.  Обработката на кафе е от съществено значение за специалност зелено кафе. Ако бледо зелено кафе на зърна, качеството на Купата ще бъде бледи.

4. Запитване за кафе, сушене условия на кафе имоти.  Ако те изглеждат да са инвестирани значителна част от времето се гарантира, че те са сушене кафе правилно, качеството на кафе обикновено показват това в купа.  Неправилно сушене на дворове или в механични сушилни обикновено се наблюдават визуално.  Бързото изсушаване в механични сушилни води тъпа или кафяв кафета.  Кафе на зърна, които са воднисто (или мълчаливо когато пече) резултат когато кафето се изсушава прекалено бързо, се разпространи твърде тънък на дворове, или не се завърта толкова често, колкото се препоръчва.  Някои хора препоръчват кафе на дворове първо да изсушава кожата, след това прехвърляне на механични сушилни за сушене и след това донесе кафе обратно към вътрешни дворове за окончателно сушене.  Те вярват, че това помага за подобряване на цвят.  Други изпрати кафе на зърна за сушилни няколко пъти, докато между сушене сесии те позволяват кафета да почиват в силози, така че съдържанието на влага на Боб може да дойде до равновесие.  Това е важно, тъй като от външната страна на кафе на зърна ще изсъхне по-бързо от вътрешната страна на Боб.  Запитване за температурата на сушилни.  Това е над 42 С "Ако така можете да очаквате тъпа или печена чаша, което води до кафе клас, който е по-малко, отколкото е желателно.

Щракнете тук, за да купуват, екстракт от зелено кафе от официалния сайт

5. За всички кафета запитване за обработка на кафе.  Уверете се, че те обработи кафето имоти обработва зелено кафе на зърна веднага след прибиране на реколтата.  В противен случай вие сте гарантирани ферментирали чаша, тъй като кафе започва ферментиране веднага при изписване.  Питам как те използват съдовете за ферментация и защо "да те отделят, кафета, които флоат на върха на танковете по време на ферментацията" след претопяване, правя те разделят кафета по плътност преди те да ги добавите към резервоарите само кафе имоти, които са посветени на значителен период от време за подобряване на качеството на кафето ще знам защо тези стъпки са важни и необходими.  Ако кафе маса се намира в танковете по време на обработката, това може да доведе до кафеникави нюанси на зелено кафе на зърна.  Това също е показателно за прибиране на реколтата презряло кафе череши.

6. Естествени (суха) обработени coffees често ще бъдат включени в кафяв сребро кожата, което е самата към Боб.  В Бразилия те наричат това "Фокс Бийн" и не се счита за дефект.  Класификатори новак може да се очаква този тип на Боб да бъде дефект, но ако можете да премахнете част от сребро-кожата чрез триене на черно, сортиране Мат, не се счита за дефект.  Зелено (зрели) на кафе също има сребро кожата, прикрепен към него, но това не може да бъде премахнат чрез проста триене.  Измити кафе Боб Фокс може да посочи кисел, плодово, или Рио вкусове.  Това трябва да бъде потвърдено в чашата и не визуално.

7. Направи кафе на зърна са малко розова кожа, обхващащи ги или вътре определителен член пляскане на Боб "в някои области, това е сериозен дефект което повечето хора не се считат за дефект.  Тъй като не е част от зелено кафе класификация, тези зърна може да се предава на купувача като специалност кафе.  Тези кафе на зърна трябва да бъдат разделени и събрани длани да определи дали дефектът е сериозна.

8. Са кафе на зърна белезникав или избледнели около на краищата това вероятно е резултат от недостатъчно сушене или съхранение при влажни условия.  Купа ще бъде скучно и обикновени.  Тези бели маркировки могат да се наблюдават в coffees, които не са били изсушени равномерно.  Частта от Боб, който е белезникав тон е по-висока влага от другите части на Боб.  Белезникав или обезцветени кафе на зърна може да доведе от окисление, контакт със земята, или замърсени води.

9. Преди да купите зелено кафе на зърнамиризмата им. Ферментира и дим вреди може да бъде лесно откриван в този момент, като има предвид, че те може да са по-фини, когато пече.

10. Изберете зелено кафе на зърна. Как те се чувстват "ако те се чувстват Стъклоподобни и чупливи, те са били над изсушен или изсушен при прекалено висока температура. Ако те са гъвкав, те не са били изсушени достатъчно и трябва да бъде отхвърлено, тъй като плесен в този момент е неизбежно.

Щракнете тук, за да купуват, екстракт от зелено кафе от официалния сайт