Cumpararea De Cafea Verde

» » Cumpararea De Cafea Verde

Cumpararea De Cafea VerdeCumpararea de cafea verde. Cafea verde vânzătorul este responsabil pentru boabe de cafea de clasificare înainte de trimiterea de cafea de la cumpărător.  Odată ce clasificate, "Excepţionale" şi "De specialitate" boabe de cafea verde poate încă au probleme care sunt nu neapărat reprezentat în cafea clasificare.

Aceste cafea “ defecte ” sunt mai puţin grave, dar rău potenţialul de cafea.  Vă pot spune un mare deal despre condițiilor de transformare de o cafea de uita la aspectul de boabe de cafea verde.  Deşi ventuze este mod definitiv pentru a verifica pentru probleme, un instrument de prognostic bun este de a compara boabe de cafea.

Boabe de cafea verde provin din interiorul boabe de cafea plante. Acestea nu sunt încă prăjită. Atunci când selectaţi şi friptură de propriul boabe de cafea, veţi găsi te progresul în jos pe drumul spre ceaşcă perfect de cafea, numai va veti bucura de călătorie.

Click aici pentru a cumpara verde Extract de cafea de la site-ul oficial

Lucrurile să ia în considerare atunci când cumpără de cafea:

1. Boabele de cafea verde ar trebui să fie de dimensiuni aproape egale 17/18, 15/16, 13/14 etc, fie în mod similar în formă, şi au o culoare similare.  Motivul pentru care acest lucru are de a face cu cât de uniform cafeaua va friptură care va afecta aspectul şi gustul de cafea prăjită.  Mai mici boabe de cafea va friptură diferit faţă de fasole mari care rezultă într-o ceaşcă inegale.  Uneven colorat indicii faţă de uscare probleme, întrucât inegală forme poate indica un amestec de soiuri.

2. Să se asigure că producătorul separă cafea o mulţime de zonă geografică şi de soi de cafea.  Aceste loturi ar trebui să fie recoltate, prelucrate şi scobită separat înainte de amestecare în silozuri.

3. Spălate Arabica cafelele ar trebui să fie chiar şi luminoase.  Boabe de cafea nu trebuie să aibă o culoare neuniformă sau plictisitoare.  În cazul în care o fac, ele sunt susceptibile de a au fost uscate sau prelucrate incorect.  Cafea de prelucrare este esenţială pentru verde de specialitate de cafea. În cazul în care boabele de cafea verde arata decolorat, Cupa de calitate va fi stins.

4. Se intereseze despre cafea condiţii pe imobiliari cafea de uscare.  În cazul în care acestea par să au investit o cantitate semnificativă de timp în asigurarea că acestea sunt de uscare de cafea în mod corespunzător, cafea de calitate va arăta, în general, acest lucru în Cupa.  Improprie de uscare pe terase sau în uscătoare de mecanică, de obicei, se observă vizual.  Uscare rapidă în uscătoare mecanice rezultate în cafelele plictisitoare sau maro.  Boabe de cafea, care sunt marmorat (sau Quakers atunci când prăjită) rezulta atunci când cafea este uscată prea repede, răspândirea prea subţire pe terase sau nu rotite cât de frecvent recomandat.  Unii oameni recomanda uscarea cafea pe terase în primul rând pentru pielea uscată, apoi transfera mecanice uscătoare şi apoi aduce cafea înapoi la terase pentru uscare finală.  Ei cred că acest lucru ajută la îmbunătăţirea culoare.  Alţii trimite boabe de cafea pentru uscatoare de mai multe ori, în timp ce între sesiuni de uscare permite cafelele să se odihnească în silozuri, astfel încât conținutul de umiditate a fasole ajunge la echilibru.  Acest lucru este important, deoarece in afara de bob de cafea se va usca mai repede decât în interiorul fasole.  Întreba despre temperatura utilizate pe uscătoarele.  Este peste 42 C "Dacă deci vă puteţi aştepta la o ceaşcă plictisitoare sau coapte, rezultând într-un grad de cafea, care este mai puţin de dorit.

Click aici pentru a cumpara verde Extract de cafea de la site-ul oficial

5. Pentru toate cafelele, întreba despre prelucrarea cafea.  Asiguraţi-vă că procesul cafea imobiliare este prelucrarea boabe de cafea verde imediat după recoltare.  Altfel, vă sunt garantate o Cupa fermentate deoarece cafea începe imediat de fermentare la cules.  Întrebaţi cum le folosesc în rezervoarele de fermentare şi de ce "le face separa de cafea care pluti în partea de sus a rezervoarelor în timpul fermentaţiei ' după tocare, face acestea separat cafelele de densitate înainte de a le adăugaţi-le la rezervoare, numai ansamblurile de cafea, care au dedicat o cantitate semnificativă de timp pentru îmbunătăţirea calităţii de cafea va şti de ce aceşti paşi sunt importante şi necesare.  Dacă pulpă de cafea este prezent în tancuri în timpul prelucrării, acesta poate duce la nuantele maronie pe verde boabe de cafea.  Aceasta este indicativă de recoltare supra-coapte cafea cireşe.

6. Naturale (uscat) prelucrate cafelele adesea vor fi acoperite în pielea maro de argint, care în sine a ataşat la fasole.  Brazilia ei numesc acest lucru o fasole"vulpe" şi nu este considerată un defect.  Clasificări de novice ar putea aştepta acest tip de fasole pentru a fi un defect, dar dacă aveţi posibilitatea să eliminaţi o parte din argint-piele de frecare pe negru mat nu este considerată un defect de sortare.  Cafea verde (sub coapte) are, de asemenea, o piele de argint-ataşat la acesta, dar acest lucru nu poate fi eliminat prin frecarea simplu.  Un spălate de cafea, boabe de vulpe pot indica acru, fructe, sau Rio de gusturi.  Acest lucru ar trebui să fi confirmat în Cupa şi nu vizual.

7. Nu boabe de cafea au un pic piele roz care acoperă ei sau în interiorul crack de fasole "în unele zone acesta este un defect grav care majoritatea oamenilor nu consideră a fi un defect.  Deoarece nu este o parte din nomenclatorul de cafea verde, aceste boabe ar putea fi trecut pe la cumparator ca specialitate de cafea.  Aceste boabe de cafea ar trebui să fie separate şi scobită pentru a determina dacă defectul este gravă.

8. Sunt cafea boabe albicioase sau stins margini ' Aceasta este probabil un rezultat al insuficiente de uscare sau de depozitare în spaţii umede.  Cupa va fi bland si ordinare.  Aceste marcaje albe sunt observate, de asemenea, în cafelele care nu au fost uscate în mod uniform.  Porţiunea de fasole care are un ton albicios are umiditate mai mare decât în alte părţi de fasole.  Albicioasă sau decolorate cafea boabe poate duce, de asemenea, de oxidare, contact cu pământul, sau apele poluate.

9. Înainte de a cumpăra de boabe de cafea verde, miros i. Fermentul şi daune de fum poate fi uşor de detectat în acest moment, întrucât acestea ar putea fi mai subtil atunci când prăjită.

10. Alege boabe de cafea verde. Cum se simt "în cazul în care se simt ca sticla şi fragile, au fost peste uscate sau uscate la prea mari de temperatura. În cazul în care acestea sunt pliabile, ei nu au fost uscate suficient şi ar trebui să fie respinsă deoarece mucegai în acest moment este inevitabilă.

Click aici pentru a cumpara verde Extract de cafea de la site-ul oficial