Elveszti Az Ember Mell

» » Elveszti Az Ember Mell

Elveszti Az Ember MellOlyan sok ember most keresi a túlsúlyos vagy elhízott kidolgozása, férfi mell (vagy gynecomastia, hogy a feltétel a megfelelő név) riasztóan egyszerű ezekben a napokban. Sajnos hogy megszabaduljon a rettegett moobs sokkal nehezebb, és hogy ez nem egy egyszerű eset a speciális gyakorlatok a mellkas lüktető.

Olvadó el ez a csúnya jelenség megköveteli a finoman hangolt diéta és, döntően, a jobb fitness program. De ne essen kétségbe, a nagy, kemény munka lehet száműzni a férfi mell jó. Itt van, mindent meg kell tudni.

Miért van néhány ember kap férfi mell?

Ha öntudatos a tested és, különösen az úgynevezett "ember-mell' zavarba szólnak, akkor nem kell, akkor biztosan nem egyedül, és a megfelelő hozzáállás és a szakértői vélemények, hogy hamarosan lesz a múlté.

Gynecomastia komoly oka sok ember zavartan. Vannak nagyszámú okok, a leggyakoribb persze túlsúly. Azonban mások is, hormonális egyensúlyhiány, a gyógyszerek és az illegális drogok.

Kattintson ide vásárolni Gynexin hivatalos honlapja

Hogyan határozza meg az oka, az enyém?

A legtöbb Ön odakinn könyv a felesleges testzsír valószínűleg az oka a férfi mell. Walsh azt mondja: helyzetüknél fogva egészséges, a testzsír kell kevesebb, mint 22 %-át, és akármi fenti, ez akarat kezd-hoz hozzájárul az ember mell. Mások számára azonban lehetne egy komolyabb probléma, hogy foglalkozni kell.

A női nemi hormon ösztrogén, például, néha overproduced a férfi szervezetben, okoz a növekedés a mellkas területén hasonló a nőstények serdülőkorban. Emelkedett az ösztrogén lehet okozza a felesleges zsírt, de ez a bármely gyógyszer szedése is okozhatja. És ha a füst egy csomó kannabisz és hirtelen csíráztatott mellek, ez lehet az ok miért.

Elveszti Az Ember Mell

Mi az az első lépés a szerzés megszabadít mindegyiküknek?

Mint a fitness vagy a fogyás cél, vesztes a moobs szól elkötelezettség, és hajlandóság, hogy fogadjon el egy egészségesebb életmód, hosszabb, mint néhány héttel. Walsh azt mondja: Ha a moobs által okozott rossz az élelmiszerek megválasztására, és kevés fizikai aktivitás, elvileg kell őket könnyen megszabadulni.

Azonban kitart a testmozgás-program és az egészséges táplálkozás, több hónapig nehéznek bizonyulhat a sok ember, akik elhanyagolták a testük az évek során. Mikor jön, hogy,-a ' a kérdés, hogy hogyan rosszul ön akar-hoz elveszít a moobs. Ha szeretné, hogy elég, és lehet elkövetni, hogy a szükséges módosításokat, majd megtalálja a diéta és a testmozgás program sokkal könnyebb ragaszkodni.

Kattintson ide vásárolni Gynexin hivatalos honlapja

Mi legyen az én megközelítésem, hogy gyakorolja?

Dolgoznak ki rendszeresen nyilvánvalóan lesz kulcs ott lapos mellű, de felejtsd el a mellkas gyakorlatok de semmit sem csinál. Walsh azt mondja: ne tévessze a gondolkodás csökkentheti a férfi mell, ezzel sok húzózkodás, vagy mellkasi prések-sajnos-a ' nem olyan könnyű.

Helyett ajánlom, az edzés program, amely összefogja a szív-és érrendszeri edzés és a mér képzés 3 - 5 alkalommal hetente legalább 12 hétig annak megállapítására, hogy a testsúly a kérdés. A láda, kezdő és minden néhány hétig, majd, hogy idegen rádióadást figyel a haladás mérésére. Ha a moobs oka a testsúly, egy dedikált 12 hét a testmozgás eredményeket kell majd tudni fogja, hogy te a helyes úton. Eltartás ez megy, és ez lesz moobs többé!

Jók a gyakorlatok különösen?

A workout menetrend legyen izzadt keveréke a magas tempó szív-és érrendszeri képzés, mint a intervallum edzés, vagy spinning osztályok, összekeveredik a súlyok izomnövekedést. Fekvenyomok, nyomja meg a up és más láda él akarat persze vonás, de győződjön meg arról, a képzés az edzőteremben célozza az egész testet.

Kiépítése a hátizmok, például, a testtartás, és ez elképesztő, hogy a különbség, felálláskor egyenes segítségével is lesz a te a láda megjelenését. Tónusú arms, a váll és a gyomor, kombinálva az alacsony törzsű százalékos miatt csinálják, zsírégető cardio is segít, hogy Ön egy teljes törzs, amely a legtöbb férfi ölni.

Kattintson ide vásárolni Gynexin hivatalos honlapja

Mit kell tennem a diétát?

A búcsút a moobs örökre, a rendszeres testmozgás, és legalább ilyen fontos, egy egészséges, kiegyensúlyozott étrend kell legyen valami betartani minden nap, nem csak akkor, amikor érzi magát bűnösnek, vagy le a tested. Walsh azt mondja: A jó egészséges diéta talán több fontos mint a gyakorlat, amikor a helyreállítása olyan hormonális egyensúlyhiány.

Élelmiszerek, amely segít, hogy csökkenti az ösztrogén szintet tartalmaz, bogyók, szőlő, sárgadinnye, ananász, brokkoli, káposzta, kukorica és a zöld beens. Azonban ha a moobs egyszerűen eredményeként túlsúly majd sok testmozgás az egészséges táplálkozás együtt működnek a legjobban. Alkohol-, cukor-és kifinomult feldolgozott élelmiszerek drasztikus csökkentése fog menni hosszú utat, mint fognak enni több friss gyümölcsöt, zöldséget és sovány húsokat.

Elveszti Az Ember Mell

Kattintson ide vásárolni Gynexin hivatalos honlapja

Mi van, ha azért nem, mert a súlyom?

Néhány ember csak lehet egy esetben a túlzott fogyás, és a férfi mell eltűnik. Ha nem ez a helyzet, az Ön számára, azonban, akkor még mindig van lehetőség. Walsh már ezt a tanácsot: Ha adott gyakorolni egy komoly megy, és ez nem segített, majd akkor látogasson el a GP, hogy megvitassák a hormonális egyensúlyhiány lehetősége, és esetleg emelkedett az ösztrogén. Szintén érdemes beszélt a Doki, ha nemrégiben előírt új gyógyszert és megkedveltet megjelöl-val moobs.

Hogyan tartsa a mellkasom egy moobs-mentes övezet?

Ha a testmozgás és a diéta rendszert megtette hatását, fontos, hogy nem csúszik vissza a régi életmód, amely csak visszavonja minden-a kemény munka. Walsh azt mondja, hogy mit gondol ez esetben a "Ha ez nem hibás, ne javítsd meg". Ha már megváltozott a diéta, és kezdett egy gyakorlat program nyilvánított valódi eredményeket, azt mondja, majd eltartás ez megy.

Ezek a legfontosabb az, hogy elfogadják, hogy ez egy életmód változtatás, nem pedig egy rövid távú fix, különösen akkor, ha nem akarod, hogy felébredjen, moobs egy másik párral hat hónap múlva.

Kattintson ide vásárolni Gynexin hivatalos honlapja