Groene Koffie Dieet

» » Groene Koffie Dieet

Groene Koffie DieetGroene koffie Bean Extract is gekenmerkt door Dr Oz en anderen als een natuurlijke, gezonde, en effectieve manier om te verliezen die extra kilo. Green koffieboon halen is de zuiverste en rawest vorm van coffee bean, waardoor het de meest potente voor chlorogenic zuur. Chlorogenic zuur is het belangrijkste ingrediënt dat uit studies blijkt helpt met suiker, vet te branden en een vertraging van de release van suiker aan de bloedstroom.

Waarom niet gewoon drinken koffie? Koffie bonen worden gebrand bij meer dan 400 graden Fahrenheit om voor te bereiden voor wat we in onze kopjes liefde. Het proces verandert de kleur, geur en vooral de voedingsinhoud, specifiek het waardevolle en krachtige chlorogenic zuur is wat verlies van het gewicht mogelijk maakt.

Het goede nieuws is dat u de groene koffie bean uittreksel capsules met uw ochtend kop koffie voor het beste van beide werelden kunt nemen.

Wat is groene Coffee Bean en is het effectief?

Heel simpel gezegd, groene koffiebonen zijn koffie bonen die verse en hebben niet geroosterde; de koffie die we in de ochtend brouwen is geroosterd en dit is waarom het is bruin, in plaats van groen. Ruwe koffiebonen van nature bevatten een stof genaamd Chlorogenic zuur, dat het actieve gewichtsverlies samengestelde in groene koffiebonen is. Roosteren koffie bonen vernietigt het Cholorgenic zuur.

Recente klinische studies en proeven hebben aangetoond dat de specifieke combinatie van Chologenic zuur en cafeïne zijn effectief voor het verlies van het gewicht. Een bepaalde studie gevolgd 16 mensen (met een body mass index tussen 25% en 30%) en tussen 22 tot en met 46 jaar oud. 22 Weken studiedeelnemers werden gecontroleerd en deelnemers diëten en lichaamsbeweging waren zeer streng gecontroleerd tijdens de studie. De deelnemers aten gemiddeld 2400 calorieën per dag en had een calorie-uitgaven van 400 calorieën, nergens in de buurt van de niveaus nodig om gewicht te verliezen.

Klik hier om te kopen groene koffie halen uit officiële website

Hoe werkt Green Coffee Bean dieet?

Weight Loss-Green Coffee Bean geweest Toon ook stimuleren de activering van de vetstofwisseling in de lever, beide grote voorstanders van gewichtsreductie te vet absorptie remmen.

Het zuur van de Chlorogenic gevonden in groene koffiebonen is een natuurlijke fytochemische die wordt gevonden in een breed scala van planten, met zeer hoge concentraties in groene koffiebonen. Het is gevonden voor de remming van het vrijkomen van glucose in het bloed, met name na de maaltijd, en lijkt te helpen van mensen verliezen gewicht als gevolg.

Groene Koffie Dieet

Chlorogenic zuur mogelijk ook lichaam vet verlies veroorzaken doordat lichaamswarmte geproduceerd, aldus de thermogenese, het natuurlijke verbranden van vet voor energie te bevorderen. Het is ook verondersteld om het genereren van nieuwe vetcellen als gevolg van de superieure anti-oxidant effecten.

Chlorogenic zuur lijkt niet te worden geabsorbeerd door de dunne darm en wordt niet eigenlijk ontdekt in plasma na inname. Men gelooft dat Chlorogenic zuur kan aan bepaalde verbindingen binden en derhalve een belemmering vormen voor de absorptie van vet in de voeding. De resultaten zijn in overeenstemming met de menselijke en dierlijke studies en groene koffiebonen zijn een doeltreffend instrument voor elk gewicht vermindering plan en kunnen bijzonder succesvol in het verminderen van het gewicht in pre-obese volwassenen suggereren.

Klik hier om te kopen groene koffie halen uit officiële website

Hoeveel moet ik nemen per dag?

Om te bereiken de beste resultaten, moeten u nemen een minimum van 800mg ten minste 30 minuten voor elke maaltijd ten minste twee keer per dag. Omdat groene koffie een voedsel is en geen schadelijke bijwerkingen werden gemeld in de studie, raden sommige voedingsdeskundigen 2 capsules vóór elke maaltijd te nemen! Wij raden dat u koopt de zuiverste vorm van de groene koffie Bean capsules die absoluut geen additieven bevatten of vulstoffen – dat is de reden waarom wij raden Pure gezondheid alle-natuurlijke 400mg Green Coffee Bean capsules.

Groene Koffie Dieet

Klik hier om te kopen groene koffie halen uit officiële website

Welke andere voordelen biedt groene koffie dieet?

Algehele gezondheid – veel polyfenolen functie als antioxidanten. Chlorogenic acid is een polyfenol dat is aangetoond dat verschillende klassen van kankerverwekkende stoffen neutraliseren voordat ze DNA beschadigen kunnen, dus het voorkomen van mutaties die zich voordoen en veroorzaken verdere ziekte.

Cardiovasculaire gezondheid -hoge homocysteïne in het bloed concentraties is een risico-indicator voor hart-en vaatziekten. Chlorogenic zuur is aangetoond dat de steun in de daling van de totale plasma homocysteine niveaus in degenen die Chlorogenic zuur tijdens klinische proeven ingenomen.

Chlorogenic zuur is ook aangetoond voor de behandeling van hypertensie. Door het neutraliseren vrije radicalen en vitamine E regenereren, zijn groene koffiebonen gebleken voor de remming van lipide en aantasting van LDL, aldus de optimale cardiovasculaire gezondheid te bevorderen.

Bloeddruk (systolische en diastolische) heeft ook aangetoond tijdens klinische studies van Chlorogenic zuur inname aanzienlijk afnemen. Tijdens klinische proeven, er was geen verschil in de body mass index en polsslag tussen testgroepen, noch zijn schijnbare bijwerkingen waargenomen. Het remt ook oxidatie van low-density lipoprotein (LDL), of slechte cholesterol die kan beschadigen de slagaders en versnellen van atherosclerose. Beperking van dit proces is gedacht om te helpen voorkomen hart-en vaatziekten.

Gezonde bloedsuikerspiegel -Chlorogenic acid is aangeprezen als ondersteuning van gezonde bloedsuikerspiegel. Een aantal bevolkingsonderzoeken vastgesteld Chlorogenic zuur gebruikers als aanzienlijk minder kans op diabetes Type 2. Verder onderzoek heeft voorgesteld de reden voor dit als de effecten van het Chlorogenic zuur op glucose metabolisme. Glucose wordt opgeslagen in de lever in een polysaccharide genaamd glycogeen, dat een lange, vertakte keten van onoplosbare glucose moleculen is. In een proces dat bekend staat als glycogenolyse, releases het enzym glucose-6-fosfatase gratis glucose in de bloedbaan, waar het circuleert naar verschillende organen. Als glycogenolyse wordt geremd, het lichaam krijgt zijn energie van vetcellen. Dit vermindert de niveaus van de glucose van het bloed, bijdragen tot vermindering van de symptomen. Ook leidt het aantal vetreserves te verminderen tot verlies van het gewicht.

De gecombineerde voordelen van gewichtsverlies, cardiovasculaire gezondheid, gezonde bloedsuikerspiegel en algemene preventie van ziekten als gevolg van de hoge niveaus van antioxidanten in groene koffiebonen allemaal synergetisch werken ter ondersteuning van een gezonder, gelukkiger en meer levendige u!

Klik hier om te kopen groene koffie halen uit officiële website