Het Kopen Van Groene Koffie

» » Het Kopen Van Groene Koffie

Het Kopen Van Groene KoffieKopen van groene koffie. De groene koffie verkoper is verantwoordelijk voor het sorteren van koffie bonen voordat de koffie naar de koper verzonden.  Zodra beoordeeld, heb "Uitzonderlijke" en "Speciale" groene koffiebonen kan nog steeds problemen die niet per se goed voor in koffie sortering.

Deze koffie “ gebreken ” zijn minder ernstige, maar schade toebrengen aan het potentieel van de koffie.  U kunt vertellen veel over de voorwaarden van de verwerking van een kopje koffie door te kijken naar het uiterlijk van de groene koffiebonen.  Hoewel cupping de definitieve manier om te controleren op problemen is, is een goed hulpmiddel prognostische te vergelijken koffiebonen.

Groene koffiebonen komen uit in de Bes van de koffie plant. Ze worden nog niet gebrand. Wanneer u selecteert en uw eigen koffie bonen geroosterde, zal u niet alleen vinden jezelf vorderen op de weg naar de perfecte kopje koffie, maar u zult genieten van de reis.

Klik hier om te kopen groene koffie halen uit officiële website

Dingen te overwegen bij de aankoop van koffie:

1. De groene koffie bonen moeten van bijna gelijke grootte 17/18, 15/16, 13/14 enz., op dezelfde manier worden gevormd, en hebben een soortgelijke kleur.  De reden hiervoor heeft te maken met hoe gelijkmatig de koffie zal gebraden die van invloed zal zijn op het uiterlijk en de smaak van de geroosterde koffie.  Kleinere koffiebonen zal anders dan grotere wat resulteert in een oneffen kopje bonen roosteren.  Uneven kleuren van hints richting drogen problemen, overwegende dat ongelijke vormen kunnen duiden op een vermenging van cultivars.

2. Zorg ervoor dat de producent koffie veel door zowel geografisch gebied en koffie raszuiver scheidt.  Deze veel moeten worden geoogst, verwerkt en afzonderlijk cupped vóór het mengen in de silo's.

3. Gewassen Arabica koffie moet zelfs en helder.  De koffie bonen moeten niet een ongelijke of dof kleur.  Als zij dit doen, zijn ze waarschijnlijk zijn gedroogd of onjuist worden verwerkt.  Koffie verwerking is essentieel voor groene Specialiteitskoffie. Als de groene koffiebonen verschoten kijken, zullen de cup kwaliteit verschoten.

4. Informatie over de voorwaarden op het landgoed van koffie te drogen koffie.  Als ze lijken te hebben een aanzienlijke hoeveelheid tijd geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat ze de koffie goed drogen, zal de koffiekwaliteit dit in het algemeen tonen in de beker.  Onjuiste drogen op patio's of in mechanische drogers kan meestal worden waargenomen visueel.  Snel drogen in mechanische drogers resulteert in saai of bruine koffie.  Koffiebonen die gevlekt (of Quakers wanneer geroosterd) wanneer de koffie is te snel, gedroogd verspreid te dun op de patio's, of niet zo vaak als aanbevolen gedraaid.  Sommige mensen raden drogen koffie op patio's eerst naar de huid droog en later overbrengen naar mechanische drogers en breng vervolgens de koffie terug naar de patio's voor het definitieve drogen.  Zij geloven dat dit helpt verbetering van kleur.  Anderen verzenden koffie bonen naar de drogers meerdere malen, terwijl tussen sessies drogen zij toestaan dat de koffie om uit te rusten in silo's zodat het vochtgehalte van de boon tot evenwicht kan komen.  Dit is belangrijk aangezien de buitenkant van de koffieboon zal sneller dan de binnenkant van de Boon droog.  Informeren over de temperatuur op de drogers gebruikt.  Is het meer dan 42 C' als zo u een saai of gebakken beker verwachten kunt, wat resulteert in een koffie rang dat minder dan wenselijk is.

Klik hier om te kopen groene koffie halen uit officiële website

5. Voor alle koffie, informeren over de verwerking van koffie.  Zorg ervoor dat ze het koffie proces goed wordt verwerkt door groene koffiebonen onmiddellijk na het oogsten.  Anders bent u gegarandeerd een gefermenteerde kopje aangezien koffie begint onmiddellijk fermenteren op plukken.  Vragen hoe ze gebruik maken van de gistingstanks en waarom ' doen ze scheiden van koffie die naar de top van de tanks tijdens de gisting zweven ' na voorbehandeling, doen ze scheiden koffie door dichtheid voordat ze die aan de tanks toevoegen alleen koffie landgoederen, die een aanzienlijke hoeveelheid tijd hebben gewijd aan de verbetering van de koffiekwaliteit zal weten waarom deze stappen zijn belangrijk en noodzakelijk.  Als koffie pulp tijdens de verwerking in de tanks aanwezig is, kan het resulteren in bruin tinten op de groene koffiebonen.  Dit is ook een indicatie van het oogsten van overrijp koffie kersen.

6. Natuurlijke (droge) verwerkte koffie zal vaak in bruin zilver huid die zelf heeft gehecht aan de Boon worden behandeld.  In Brazilië ze noemen dit een "fox bean" en het wordt niet beschouwd als een defect.  Beginner classificaties zou dit soort boon te verwachten een defect, maar als u een gedeelte van de zilver-huid kunt verwijderen door het wrijven op de zwarte mat het wordt niet beschouwd als een defect sorteren.  Groene (onder rijp) koffie heeft ook een zilver-huid die eraan verbonden zijn, maar dit kan niet worden verwijderd door eenvoudig wrijving.  In een gewassen koffie, fox bonen zuur, fruitig kunnen aangeven of Rio smaakt.  Dit moet worden bevestigd in de cup en niet visueel.

7. De koffiebonen hebben een beetje roze huid die betrekking hebben op hen, of binnen de spleet van de Boon ' In sommige gebieden is dit een ernstige tekortkoming die de meeste mensen doen niet overwegen te zijn van een defect.  Aangezien het niet een deel van de classificatie van groene koffie, kunnen deze bonen worden doorberekend aan de koper als Specialiteitskoffie.  Deze koffie bonen moeten worden gescheiden en cupped om te bepalen als het defect ernstig is.

8. Zijn de koffie bonen witachtig of vervaagde randen dit is waarschijnlijk een gevolg van onvoldoende drogen of opslag in vochtige omstandigheden.  De cup zal zijn saai en gewone.  Deze witte markeringen zijn ook waargenomen in koffie die niet gelijkmatig zijn gedroogd.  Het gedeelte van de Boon, die een witachtig Toon heeft heeft hogere vochtigheid dan de andere delen van de Boon.  Witachtig of verkleurd koffie bonen kunnen ook het gevolg van oxidatie, contact met de aarde, of vervuild water.

9. Voordat u kopen groene koffiebonen, ruiken. Fermenteren en rook schade kunnen worden gemakkelijk gedetecteerd op dit punt, dat ze misschien wel meer subtiele wanneer geroosterd.

10. De groene koffiebonen halen. Hoe ze het gevoel ' als ze het gevoel glas-achtige en fragiele, ze zijn meer dan gedroogd of gedroogd bij een temperatuur te hoog. Als ze plooibaar, ze hebben niet voldoende is gedroogd en moeten worden verworpen omdat schimmel groei op dit punt onvermijdelijk is.

Klik hier om te kopen groene koffie halen uit officiële website