Izgubiti Mož Dojk

» » Izgubiti Mož Dojk

Izgubiti Mož DojkS tako mnogi moški zdaj videti prekomerno težkih ali debelih, nabor mož dojk (ali ginekomastija, da pogoj svojo lastno ime) je zaskrbljujoče enostavno teh dneh. Na žalost, kako se znebiti dreaded "moobs" je veliko težje, in je gotovo ni preprost primer razbijanje prsih z posebne vaje.

Tališče away ta grd pojav zahteva predlagati prilagojene prehrane in odločilno, pravi fitnes program. Ampak ne obupa, z veliko trdega dela lahko prežene mož dojk za dobro. Tukaj je vse, kar morate vedeti.

Zakaj nekateri ljudje dobijo mož dojk?

Če ste self-zavestni o telesu in, zlasti, so nerodno o vaše tako imenovano "človek-prsi", potem ne bo, zagotovo ne boš sam in s pravico odnos in nasvete strokovnjakov, so kmalu postali stvar preteklosti.

Ginekomastija je resen vzrok sramota za mnoge moške. Obstaja več vzrokov, najpogostejši seveda prekomerna telesna teža. Vendar, drugi so hormonsko neravnovesje, zdravila in ob prepovedanih drog.

Kliknite tukaj za nakup Gynexin iz uradne spletne strani

Kako se ugotovi vzrok moje?

Za večino od vas tam zunaj, ki presežek telesne maščobe je najverjetneje vzrok vaš mož dojk. Walsh pravi: lahko opišemo kot zdravo, mora biti vaše telesne maščobe manj kot 22 %, in vse nad to začeli prispevati k mož dojk. Za druge, vendar pa bi lahko bolj resno vprašanje, ki je treba obravnavati.

Ženskega hormona estrogena, na primer, je včasih overproduced v moškega telesa, kar povzroči rast v prsnem košu, podobno kot samice v adolescenci. Povišane ravni estrogena lahko povzroči odvečne maščobe, vendar je lahko tudi posledica zdravil jemljete. In Če kadite veliko konoplje in nenadoma vzklilo prsi, to je lahko razlog zakaj.

Izgubiti Mož Dojk

Kaj je prvi korak, da se jih znebi?

S fitnes ali cilj izguba teže, izgubljajoč vaš moobs je vse o obveznost in pripravljenost, da sprejmejo zdrav način življenja za več kot nekaj tednov. Walsh pravi: če je moobs so posledica slabe hrane izbire in malo fizične aktivnosti nato, v teoriji, se enostavno znebiti.

Vendar, prijema z izvajanjem programa in zdravo prehranjevanje za več mesecev izkažejo težko za mnoge moške, ki so zanemarjene, njihova telesa z leti. Ko pa pride do tega, je vprašanje, kako slabo si želite izgubiti svoje moobs. Če želite dovolj in lahko zavežejo k uveljavljanju potrebnih sprememb, potem boste našli dieto in telesno vadbo program veliko lažje, da se držijo.

Kliknite tukaj za nakup Gynexin iz uradne spletne strani

Kaj mora biti moj pristop k izvajanju?

Redno telovaditi je očitno bo ključna za bivanje ploščate prsi, vendar ješa približno početje nič, ampak prsih vaje. Walsh pravi: ne obstati bedastoča v razmišljanje vam lahko zmanjšajo mož dojk s tem veliko press-ups ali prsni koš stiskalnice-na žalost to ni tako preprosto.

Namesto tega priporočam z izvajanjem programa, ki združuje kardiovaskularne vaje in Teža usposabljanje 3 - 5 krat na teden za najmanj 12 tednov vzpostaviti, če vaš obtežiti je vprašanje. Ukrep vaš prsni koš, na začetku in vsakih nekaj tednov od takrat naprej za spremljanje vašega napredka. Če je vzrok za vaše moobs je svojo težo, potem a posvetitev 12 tednov vadbe naj bi prinesla rezultate in boste vedeli, da ste na pravi poti. Vztrajati to tekoč in da bomo moobs nič več!

Vse vaje so še posebej dobro?

Svoj vaja urnik treba prepotenih mešanica srca in usposabljanja kot intervalnega treninga visok tempo ali predenje razrede, mešane z utežmi, da spodbujajo rast mišic. Klopi stiskalnice, pritisnite ups in druge vaje za prsni koš bo seveda funkcija, vendar se prepričajte, vaše usposabljanje v telovadnici cilje celotnega telesa.

Vzpostavitev vaše hrbtne mišice, bo pomoč vašo držo, in to je neverjetno razliko stoje naravnost lahko imate na primer na ste videz vaše prsi. Napeta orožja, ramena in želodec, v kombinaciji z nizko-telo odstotek zaradi vse na maščob gorenja kardio ste bili delaš, pripomore tudi k vam celotnega trupa, ki je večina moških bi ubil za.

Kliknite tukaj za nakup Gynexin iz uradne spletne strani

Kaj naj storim, o moji prehrani?

Reči zbogom za vaš moobs vedno, redno vadbo in, prav tako pomembno je zdravo, uravnoteženo prehrano mora postati nekaj držijo vsak dan, ne samo, ko se počutite krivega ali navzdol o telesu. Walsh pravi: dobro zdrava prehrana je morda bolj pomembno kot vaja, ko gre za obnavljanje vsako hormonsko neravnovesje.

Živil, ki bodo pomagali zmanjšati raven estrogena so jagode, grozdje, melone, ananas, brokoli, zelje, koruza in zeleno beens. Vendar, če je moobs so preprosto posledica prekomerna telesna teža potem veliko vadbe v kombinaciji z zdravo prehrano bo najbolje delujejo. Drastično zmanjšanje alkohola, sladkorja in rafiniranih predelanih živil bo še dolgo pot, saj bo jedo več sveže sadje, zelenjavo in pusto meso.

Izgubiti Mož Dojk

Kliknite tukaj za nakup Gynexin iz uradne spletne strani

Kaj pa, če to ni zaradi moje teže?

Za nekatere moške lahko samo se pri izgubi prekomerne telesne teže in mož dojk bodo izginili. Če to ne velja za vas, vendar, potem imate še možnosti. Walsh je ta nasvet: Če ste dali uveljavljanje resne iti in ni pomagal, potem morate obiskati svojega zdravnika, da bi razpravljali o možnosti hormonsko neravnovesje in morda povišane ravni estrogena. Prav tako je vredno govor v vaš doktor, če ste pred kratkim predpisal novo zdravilo in končal z moobs.

Kako naj moje prsi moobs prosta cona

Ko vaše vadbe in prehrane režim je sprejela učinek, je pomembno, da ne zdrsne nazaj v svoj star način življenja, ki bo samo razveljaviti vse vaše trdo delo. Walsh pravi se pretehtati od tega kot primer "če to lomljeno, ne popravimo. Če ste spremenili vaše prehrane in začeli z izvajanjem programa, ki je podal realnih rezultatov, reče, potem vztrajati to tekoč.

Ti ključni je sprejeti, da je sprememba načina življenja namesto kratkoročne popraviti, še posebej, če ne želite, da se zbudiš s par moobs šestih mesecih od zdaj.

Kliknite tukaj za nakup Gynexin iz uradne spletne strani