Købe Grøn Kaffe

» » Købe Grøn Kaffe

Købe Grøn KaffeKøbe grøn kaffe. Grøn kaffe sælger er ansvarlig for sortering kaffebønner før du sender kaffen til køber.  Når sorteres, har "Ekstraordinær" og "Specialitet" grønne kaffebønner kan stadig problemer, ikke er nødvendigvis regnskabsmæssigt i kaffe sortering.

Disse kaffe “ defekter ” er mindre alvorlige, men skade potentiale af kaffe.  Du kan fortælle meget om forarbejdningsbetingelser af en kop kaffe ved at kigge på udseendet af de grønne kaffebønner.  Selvom cupping er den definitive måde at tjekke for problemer, er en god prognostiske værktøj at sammenligne kaffebønner.

Grønne kaffebønner kommer fra inde i bær af coffee plant. De er endnu ikke brændt. Når du vælger og stege deres egne kaffebønner, vil du ikke kun finde dig selv skrider ned ad vejen mod den perfekte kop kaffe, men du vil nyde turen.

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag fra officielle hjemmeside

Ting at overveje, når de køber kaffe:

1. De grønne kaffebønner bør være af næsten samme størrelse 17/18, 15/16, 13/14 osv, formes på samme måde, og har en lignende farve.  Årsagen til dette har at gøre med hvordan jævnt kaffen vil Stege, som påvirker den udseende og smag af ristet kaffe.  Mindre kaffebønner vil stege anderledes end større bønner resulterer i en ujævn cup.  Uneven farvelægning tips mod tørring problemer, hvorimod ujævn figurer kan indikere en blanding af kultivarer.

2. Sikre at producenten adskiller kaffe masser af både geografiske område og kaffe sorter.  Disse masser bør høstes, forarbejdes og cupped separat før blanding i siloerne.

3. Vasket Arabica kaffe skal være jævn og lyse.  Kaffebønner bør ikke have en ujævn eller kedelig farve.  Hvis de gør, er de tilbøjelige til at have været tørret eller behandlet forkert.  Kaffe behandling er afgørende for grøn specialkaffe. Hvis de grønne kaffebønner ser falmede, vil cup kvalitet være falmet.

4. Spørg om kaffe tørring betingelser på coffee estate.  Hvis de synes at have investeret en betydelig mængde tid til at sikre, at de tørring kaffen korrekt, vil den kaffe kvalitet generelt vise dette i cup.  Forkert tørring på terrasser eller i mekaniske tørretumblere kan normalt observeres visuelt.  Hurtig tørring i mekanisk tørretumblere resulterer i kedelige eller brun kaffe.  Kaffebønner, der er marmoreret (eller kvækerne når brændt) medføre når kaffen er tørret for hurtigt spredt for tyndt på terrasser, eller ikke drejes så ofte som anbefalet.  Nogle mennesker anbefaler tørring kaffe på terrasser først at tørre huden, derefter overføre til mekanisk tørretumblere, og derefter bringe kaffe tilbage til terrasser til den endelige tørring.  De mener, at dette hjælper med at forbedre farve.  Andre send kaffebønner til tørretumblere flere gange, mens mellem tørring sessioner de tillader kaffe til hvile i siloer, således at vandindholdet i bønne kan komme til ligevægt.  Dette er vigtigt, da ydersiden af kaffebønne vil tørre hurtigere end indersiden af bønne.  Forhøre sig om temperaturen anvendes på tørretumblere.  Er det over 42 C' Hvis så du kan forvente en kedelig eller bagt cup, hvilket resulterer i en kaffe lønklasse, der er mindre end ønskeligt.

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag fra officielle hjemmeside

5. For alle kaffer, forhøre sig om kaffe behandling.  Sørg for, at de behandler kaffe ejendom behandler grønne kaffebønner straks efter høst.  Ellers er du garanteret en gæret cup, da kaffe begynder gæring straks efter plukningen.  Spørge, hvordan de bruger gæringstanke, og hvorfor ' gør de adskille kaffe, der flyder til toppen af tankene under gæringen ' efter opløsning, gør de separate kaffe af tæthed før de føjes til tanke, kun kaffe godser, der har dedikeret en betydelig mængde tid til at forbedre kvaliteten på kaffe vil vide, hvorfor disse trin er vigtigt og nødvendigt.  Hvis kaffe papirmasse er til stede i tanke under behandling, kan det resultere i brunligt skær på de grønne kaffebønner.  Dette er også tegn på høst overmodne kaffe kirsebær.

6. Naturlig (tør) forarbejdede kaffe vil ofte blive dækket i brun sølv hud, som har knyttet sig til bønner.  I Brasilien de kalder det en "fox bønne" og det anses ikke for en defekt.  Novice klassificeringer kunne forvente denne type af bønne til at være en defekt, men hvis du kan fjerne en del af sølv-huden ved at gnide på den sorte sortering mat det ikke anses for en defekt.  Grøn (under moden) kaffe også har en sølv-hud knyttet til det, men dette kan ikke fjernes ved let gnidning.  I en vasket kaffe, fox bønner kan indikere sur, frugtagtig, eller Rio smager.  Dette bør bekræftes i koppen og ikke visuelt.

7. Kaffe bønner har en lille lyserød huden dækker dem eller inde knæk af bønne» i nogle områder er dette en alvorlig defekt som de fleste mennesker mener ikke, for at være en defekt.  Da det ikke er en del af grøn kaffe klassificering, kan disse bønner blive videregivet til køberen som specialitet kaffe.  Disse kaffebønner bør være adskilt og cupped for at afgøre, om fejlen er alvorlige.

8. Er kaffe bønner hvidlig eller falmet rundt om kanterne Dette er sandsynligvis et resultat af utilstrækkelig tørring eller opbevaring i fugtige forhold.  Cup bliver kedelig og almindelige.  Disse hvide mærker er også observeret i kaffe, der ikke har været tørret jævnt.  Del af de bønner, der har en hvidlig tone har højere fugt end de andre dele af bønne.  Hvidlig eller misfarvet kaffe bønner kan også skyldes oxidation, kontakt med jorden, eller forurenet vand.

9. Før du købe grønne kaffebønner, lugte dem. Gære og røg skader kan let påvises på dette punkt, der henviser til, at de kan være mere subtil, når brændt.

10. Afhente de grønne kaffebønner. Hvordan synes de ' hvis de føler glas-lignende og skrøbelige, de har været over tørret eller tørret ved for høj en temperatur. Hvis de er bøjelig, de ikke er blevet tørret tilstrækkeligt og bør forkastes, da skimmelvækst på dette punkt er uundgåelig.

Klik her for at købe grøn kaffe uddrag fra officielle hjemmeside