Menettää Mies Rinta

» » Menettää Mies Rinta

Menettää Mies RintaNiin monet miehet etsivät nyt ylipainoisia tai lihavia kehitetään ja mies rintojen (tai gynekomastia antaa kunnon sen oikea nimi) on hälyttävän helppoa näinä päivinä. Valitettavasti päästä eroon pelätty moobs on paljon vaikeampaa, ja se ei todellakaan ole yksinkertainen tapaus jytinä rintaa erityisiä harjoituksia.

Sulaa pois ruma ilmiön edellyttää räätälöityjä ruokavalio ja mikä tärkeintä, oikea kunto-ohjelma. Mutta älä masennu, paljon kovaa työtä voi karkoittaa mies rintojen hyvää. Tässä on kaikki mitä tarvitset tietää.

Miksi jotkut miehet saavat mies rintojen?

Jos olet itsetietoinen siitä kehosta ja, erityisesti, ovat hämmentynyt siitä, että niin kutsuttu "man-rintojesi", sitten Älä, et varmasti ole ainoa ja oikea asenne ja asiantuntija-apua, he pian asia-lta ohi.

Gynekomastia on vakava syy kiusallista monille miehille. On olemassa useita syitä, yleisin tietenkin ylipaino. Kuitenkin toiset kuuluvat hormonaalista epätasapainoa, lääkitys ja käyttämästä laittomia huumeita.

Klikkaa tästä ostaa Gynexin kotisivut

Miten selvitä syy minun?

Enemmistö teistä siellä kuljettaa liikaa rasvaa on todennäköisesti syy mies rintojen. Walsh sanoo: luokitella terve, kehon rasvaa on alle 22 % ja kaikki edellä tämä alkaa edistää mies rintojen. Toisille, olla vakavampi asia, että on puututtava.

Naishormoni estrogeeni esimerkiksi on joskus overproduced mies elin, aiheuttaa kasvua rintakehän alueella, joka on samanlainen kuin naisilla murrosiässä. Kohonneet estrogeenin voi aiheuttaa ylimääräistä rasvaa, mutta se voisi myös aiheuttaa mitään lääkkeitä käytät. Ja jos polttaa kannabista runsaasti ja yhtäkkiä itäneet rinnat, tämä voisi olla syy miksi.

Menettää Mies Rinta

Mikä on ensimmäinen askel hankkiutumalla eroon?

Kuten kunto ja laihtuminen tavoite, menettää oman moobs on kyse sitoutumista ja halukkuutta antaa terveemmän elämäntavan pidempään kuin muutaman viikon. Walsh sanoo: Jos moobs johtua huonosta ruokavalintoihin ja vähäinen liikunta, teoriassa, ne on helppo päästä eroon.

Kuitenkin kiinni harjoitusohjelma ja terveellisesti syöminen useita kuukausia saattaa osoittautua vaikeaksi monille miehille, joka on laiminlyönyt kehoaan vuosien. Kun se tulee alas se, on siitä, kuinka pahasti haluat menettää sinun moobs. Jos haluaa sitä tarpeeksi ja sitoutua muutosten tekeminen, niin löydät ruokavalion ja liikunnan ohjelma paljon helpompi kiinni.

Klikkaa tästä ostaa Gynexin kotisivut

Mikä olisi minun lähestymistapaa käyttää?

Toimi säännöllisesti on toki olla avain pysyä-rintainen, mutta unohtaa tee mitään, mutta rinnassa harjoitukset. Walsh sanoo: Älä erehtykö ajattelu voi vähentää mies rintojen tekemällä paljon press-ups tai rinnassa puristimet-valitettavasti ei ole helppoa.

Sen sijaan suosittelen käyttää ohjelmaa yhdistämällä sydän käyttää ja paino koulutusta 3 - 5 kertaa viikossa vähintään 12 viikkoa muodostamiseen, jos paino on ongelma. Mittaa rintaa ja muutaman viikon välein, siitä voi seurata edistymistäsi. Jos sinun moobs aiheuttaa painosi, oma 12 viikkoa liikuntaa pitäisi tuottaa tuloksia ja tiedät, että olet oikealla tiellä. Jatkakaa, ja siitä tulee moobs enää!

Ovat kaikki harjoitukset erityisen hyvä?

Harjoitus aikataulu olisi hikinen sekoitus korkea tempo kardiovaskulaarinen kuten harjoittelua tai rauhasta, sekoitettu painot edistää lihasten kasvua. Penkki puristimet, paina ups ja muut rinnassa harjoitukset tietenkin on, mutta varmista koulutusta kuntosalilla tavoitteet koko kehon.

Rakentaa selkälihaksia, esimerkiksi apua ryhtiä ja se on hämmästyttävä ero Seiso suorassa voi on edelleen olet rintaa ulkonäkö. Pehmentänyt aseet, hartiat ja vatsa yhdistettynä matala kehon prosenttiosuus koska kaikki rasvanpolttoa sydän teet, myös auttaa antaa sinulle koko vartalo, jonka useimmat miehet tappaa.

Klikkaa tästä ostaa Gynexin kotisivut

Mitä minun pitäisi tehdä minun ruokavalio?

Sanoa hyvästit teidän moobs ikuisesti, säännöllinen liikunta ja yhtä tärkeää, terve, tasapainoinen ruokavalio on tultava jotain noudattaa joka päivä, paitsi silloin, kun tunnet syyllisyyttä tai alas noin kehosta. Walsh sanoo: hyvä terveellinen ruokavalio on ehkä tärkeämpää käyttää, kun se tulee palauttaa hormonaalista epätasapainoa.

Elintarvikkeita, jotka auttavat vähentämään estrogeenin tasoa ovat marjat, viinirypäleet, melonit, ananakset, parsakaali, kaali, maissi ja vihreä beens. Kuitenkin jos moobs ovat yksinkertaisesti seurausta ylipaino niin paljon liikuntaa yhdistettynä terveellisen ruokavalion toimii parhaiten. Alkoholi, sokeri ja puhdistetut valmisruokien rajusti mennä pitkälle, ei syö enemmän tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja vähärasvaista lihaa.

Menettää Mies Rinta

Klikkaa tästä ostaa Gynexin kotisivut

Mitä jos se ei ole, koska minun paino?

Jotkut miehet voi vain olla tapauksessa menettää ylipaino ja mies rintojen katoaa. Jos tämä ei ole sinulle, mutta sitten sinulla on vielä vaihtoehtoja. Walsh on tämän neuvon: Jos olet antanut käyttää tosissaan mennä ja ei ole auttanut, sitten sinun pitäisi vierailla GP keskustelemaan mahdollisuudesta hormonaalinen epätasapaino ja ehkä kohonneet estrogeenin. On myös syytä puhua doc, jos sinulla on äskettäin määrätä uusia lääkkeitä ja moobs päädyin.

Miten pitää minun rinnassa moobs vapaa vyöhyke

Kun liikunta ja ruokavalio järjestelmä on tullut voimaan, on tärkeää, että ei livahtaa takaisin vanha elämäntapa, joka vain kumota kaikki sinun kovaa työtä. Walsh sanoo ajatella sitä siitä, että "jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä". Jos olen muuttanut ruokavaliota ja kunto-ohjelman, joka on antanut todellisia tuloksia alkoi, hän sanoo, niin pitää se menee.

Ne tärkeintä on hyväksyä, että tämä on elämäntapa muutos sen sijaan, että lyhyen aikavälin järjestely, varsinkin, jos et halua herätä toisen parin moobs kuuden kuukauden ajan.

Klikkaa tästä ostaa Gynexin kotisivut