Miste Mand Breast

» » Miste Mand Breast

Miste Mand BreastMed så mange mænd nu søger overvægtige eller fede, er at udvikle et sæt af mand breast (eller gynækomasti give tilstand dets rette navn) foruroligende meget nemt i disse dage. Desværre, at slippe af med den frygtede moobs er meget vanskeligere, og det er bestemt ikke en enkel sag af dunkende brystet med specifikke øvelser.

Smelter væk denne grimme fænomen kræver en fintunet kost og afgørende, den rigtige fitnessprogram. Men fortvivl ikke, med en masse hårdt arbejde kan du forvise mand bryst til gode. Her er alt hvad du behøver at vide.

Hvorfor får nogle mænd mand bryst?

Hvis du er selvbevidst om din krop, og er især flov om såkaldte 'mand-brystet', så vær, du helt sikkert ikke alene og med den rette holdning og ekspertrådgivning, vil de snart blive en saga blot.

Gynækomasti er en alvorlig årsag til forlegenhed for mange mænd. Der er en række årsager, de mest almindelige selvfølgelig overvægt. Men andre omfatter hormonelle ubalancer, medicin og tager ulovlige stoffer.

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside

Hvordan finder jeg ud af årsagen til mine?

For størstedelen af jer derude er transporterer overskydende kropsfedt mest sandsynligt årsagen til din mand bryst. Walsh siger: for at blive klassificeret som sund, din kropsfedt bør være mindre end 22%, og alt over dette vil begynde at bidrage til mand bryst. For andre, men kunne der være et mere alvorligt problem, der skal løses.

Det kvindelige hormon østrogen, for eksempel, er undertiden overproduced inden for den mandlige krop, forårsager vækst i brystet ligner hunner i ungdomsårene. Forhøjede niveauer af østrogen kan være forårsaget af overskydende fedt, men det kan også skyldes medicin du tager. Og hvis du ryger meget af cannabis og har pludselig spirede bryster, dette kunne være grunden til hvorfor.

Miste Mand Breast

Hvad er det første skridt til at slippe af med dem?

Som med enhver fitness og vægttab mål, handler at miste din moobs om engagement og vilje til at vedtage en sundere livsstil i længere tid end blot et par uger. Walsh siger: Hvis moobs er blevet forårsaget af dårlig mad valg og lidt fysisk aktivitet derefter, i teorien, bør de være nemme at komme af med.

Dog holder sig til en øvelsesprogram og spise sundt i flere måneder kan vise sig vanskeligt for mange mænd, der har forsømt deres organer gennem årene. Når det kommer til stykket, er det et spørgsmål om hvor dårligt du vil miste din moobs. Hvis du vil det nok og kan forpligte sig til at foretage de nødvendige ændringer, vil så du finde de kost og motion program meget lettere at holde sig til.

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside

Hvad skal være min tilgang til at udøve?

Regelmæssigt arbejder naturligvis vil være nøglen til opholder sig flat-chested, men glem alt om gør intet andet end bryst øvelser. Walsh siger: ikke være narret til at tro du kan reducere mand bryst ved at gøre masser af press-ups eller brystet presser – desværre er det ikke så let.

I stedet jeg anbefaler en øvelsesprogram kombinerer hjerte-kar-motion og vægttræning 3 - 5 gange om ugen i mindst 12 uger til at fastslå, om din vægt er spørgsmålet. Måle dit bryst ved start og hver par uger derefter til at overvåge dine fremskridt. Hvis årsagen til din moobs er din vægt, en dedikeret 12 ugers træning skal give resultater, og du vil vide, at du er på rette spor. Holde det i gang, og det vil være moobs ikke mere!

Er nogen øvelser særligt gode?

Din træning tidsplan bør være en svedig blanding af high-tempo hjerte-kar-træning, som intervaltræning eller spinning klasser, blandet med vægte at fremme muskelvækst. Bænk presser, tryk på ups og andre bryst øvelser vil selvfølgelig indslag, men du skal sørge for din træning i fitness-centret henvender sig til hele kroppen.

Opbygge dine rygmuskler, for eksempel, vil hjælp din kropsholdning, og det er utroligt forskellen stående oprejst kan have på du er udseendet af dit bryst. Tonet arme, skuldre og mave, når kombineret med lav-krop procent på grund af alle du har gjort, cardio fedt-brænding hjælper også til at give dig en overordnet torso, som de fleste mænd ville dræbe for.

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside

Hvad skal jeg gøre ved min kost?

For at sige farvel til din moobs for evigt, regelmæssig motion og lige så vigtigt, en sund, afbalanceret kost skal være noget du overholder hver dag, ikke bare når du føler dig skyldig eller ned om kroppen. Walsh siger: en god sund kost er måske mere vigtigt end motion når det kommer til at genoprette eventuelle hormonelle ubalancer.

Fødevarer, der vil medvirke til at reducere østrogen niveauer omfatter bær, druer, meloner, ananas, broccoli, kål, majs og grøn beens. Men hvis moobs er simpelthen et resultat af at være overvægtig derefter masser af træning kombineret med en sund kost fungerer bedst. En drastisk reduktion i alkohol, sukker og raffinerede forarbejdede fødevarer vil gå en lang vej, som vil spise mere frisk frugt, grøntsager og magert kød.

Miste Mand Breast

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside

Hvad hvis det er ikke på grund af min vægt?

For nogle mænd kan det bare være et tilfælde af at miste den overskydende vægt og mand breast vil forsvinde. Hvis dette ikke er tilfældet for dig, så dog du stadig muligheder. Walsh har dette råd: Hvis du har givet udøve en alvorlig gå og det har ikke hjulpet, så bør du besøge din læge for at diskutere muligheden af en hormonel ubalance og måske forhøjede niveauer af østrogen. Det er også værd at tale med din doc hvis du har for nylig ordineret ny medicin og endte med moobs.

Hvordan holder jeg mit bryst en moobs-fri zone?

Når din motion og kost regime er trådt i kraft, er det vigtigt, at du ikke glider tilbage i din gamle livsstil, som kun vil fortryde alle dine hårdt arbejde. Walsh siger at tænke på det som et tilfælde af "Hvis det ikke er brudt, don't fix it". Hvis du har ændret din kost og startede en øvelsesprogram, der har afgivet reelle resultater, siger han, derefter holde det i gang.

De vigtigste er at acceptere, at dette er en livsstilsændring i stedet for en kortsigtet fix, især hvis du ikke ønsker at vågne op med et andet par af moobs seks måneder fra nu.

Klik her for at købe Gynexin fra officielle hjemmeside