Miste Mann Bryst

» » Miste Mann Bryst

Miste Mann BrystMed så mange menn nå ser overvektig eller obese, er utvikle et sett med mann bryst (eller gynecomastia å gi tilstanden sitt riktig navn) alarmerende lett i disse dager. Dessverre, bli kvitt den fryktede "moobs" er mye vanskeligere, og det er absolutt ikke et enkelt tilfelle av pounding brystet med spesifikke øvelser.

SmeIter borte dette skjemmende fenomenet krever en finstemt diett og, avgjørende, høyre fitness-programmet. Men fortvil ikke, med mye hardt arbeid kan du forvise mann bryst for godt. Her er alt du trenger å vite.

Hvorfor får noen menn mann brystet?

Hvis du er selvbevisst om kroppen din og, spesielt, er flau om såkalte 'mann-brystet', så være ikke, du er sikkert ikke alene, og med den rette holdningen og ekspertråd, de vil snart bli en ting fra fortiden.

Gynecomastia er en alvorlig årsak til forlegenhet for mange menn. Det finnes en rekke årsaker, de vanligste selvfølgelig å være overvektig. Imidlertid inkluderer andre hormonelle ubalanser, medisiner og tar narkotika.

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside

Hvordan finner jeg ut årsaken av meg?

For fleste av dere der ute er bærer overflødig kroppsfett mest sannsynlig årsaken til mann brystet. Walsh sier: for å bli klassifisert som sunn, din kropp basin burde være mindre enn 22%, og alt over dette vil begynne å bidra til mann bryst. For andre, kan det imidlertid være en mer alvorlig problem som må håndteres.

Kvinnelig hormon østrogen, for eksempel er noen ganger overprodusert innenfor den mannlige kroppen, forårsaker vekst i brystkassen lik som kvinner i ungdomsårene. Forhøyede nivåer av østrogen kan være forårsaket av overflødig fett, men det kan også være forårsaket av eventuelle medisiner du tar. Og hvis du røyker mye av cannabis, og plutselig har spiret bryster, dette kunne være grunnen hvorfor.

Miste Mann Bryst

Hva er det første skrittet til å bli kvitt dem?

Som med enhver fitness og vekttap målet, handler å miste din moobs om forpliktelse og vilje til å vedta en sunnere livsstil i mer enn et par uker. Walsh sier: Hvis moobs ha blitt forårsaket av dårlig matvalg og liten fysisk aktivitet deretter, i teorien, de bør være lett å bli kvitt.

Men stikker til et øvelsesprogram og spise sunt i flere måneder kan vise seg vanskelig for mange menn som har forsømt kroppene gjennom årene. Når det kommer til stykket, er det et spørsmål om hvor dårlig vil du miste din moobs. Hvis du vil det nok og kan forplikte seg til å gjøre de nødvendige endringene, vil så du finne kosthold og mosjon programmet mye enklere å holde seg til.

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside

Hva bør være min tilnærming til trening?

Arbeider ut regelmessig er åpenbart kommer til å være nøkkelen til å bo flat-brystet, men glemmer å gjøre noe annet enn brystet øvelser. Walsh sier: ikke bli lurt til å tro at du kan redusere mann bryst ved å gjøre masse press-ups eller brystet presser-dessverre er det ikke så lett.

I stedet jeg anbefaler et øvelsesprogram kombinere kardiovaskulær trening og vekt trening 3 - 5 ganger i uken i minst 12 uker å etablere hvis vekten er problemet. Måle brystet på starten og hver par uker fra da av å overvåke utviklingen. Hvis årsaken til din moobs er vekten din, deretter en dedikert 12 ukers arbeids bør gi resultater, og vil du vite at du er på rett spor. Holde det gående, og det vil være moobs ikke mer!

Er det spesielt bra noen øvelser?

Tidsplanen trening bør være en svett blanding av høyt tempo kardiovaskulær trening, som intervalltrening eller lærindustrien, blandet med vekter for å fremme muskelvekst. Benkpress, trykk ups og andre brystet øvelser vil selvfølgelig funksjonen, men du bør sørge for at din trening i treningsstudio mål hele kroppen.

Bygge opp igjen muskulaturen, for eksempel vil hjelpe din holdning, og det er utrolig forskjell står opp rett kan ha på du er utseendet på brystet. Tonet armer, skuldre og magen, kombinert med lav-kroppen andel på grunn av alle de fett-brenning cardio du har gjort, hjelper også for å gi deg en generell torso som de fleste menn ville drepe for.

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside

Hva bør jeg gjøre med mitt kosthold?

For å si farvel til din moobs alltid, regelmessig mosjon og, akkurat som viktigere, et sunt, balansert kosthold må bli noe du overholder hver dag, ikke bare når du føler skyldig eller ned om kroppen din. Walsh sier: en god sunt kosthold er kanskje mer viktig enn øvelse når det gjelder å gjenopprette noen hormonelle ubalanser.

Mat som vil bidra til å redusere oestrogen nivåer inkluderer bær, druer, meloner, ananas, brokkoli, kål, mais og grønne beens. Men hvis moobs er rett og slett et resultat av å være overvektig vil deretter masse trening kombinert med et sunt kosthold fungere best. En drastisk reduksjon i alkohol, sukker og raffinerte bearbeidet mat vil gå en lang vei, som vil spise mer frisk frukt, grønnsaker og magert kjøtt.

Miste Mann Bryst

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside

Hva om det er ikke på grunn av min vekt?

For noen menn kan det bare være et tilfelle av å miste overflødig vekt og mann brystet vil forsvinne. Hvis dette ikke er tilfelle for du, men har fortsatt du alternativer. Walsh, har dette rådet: Hvis du har gitt utøve en alvorlig gå og det har ikke hjulpet, så du bør besøke Fastlegen din for å diskutere muligheten for en hormonell ubalanse og kanskje forhøyede nivåer av østrogen. Det er også verdt å snakke til din doc hvis du nylig har foreskrevet nye medisiner og endte opp med moobs.

Hvordan holder jeg brystet mitt en moobs-fri sone?

Når din trening og kosthold regime har trådt i kraft, er det viktig at du ikke gli tilbake i gamle livsstil, som vil bare angre alle dine hardt arbeid. Walsh sier å tenke på det som et tilfelle av "Hvis den ikke er ødelagt, ikke reparer det'. Hvis du har endret kosthold og startet en øvelsesprogram som har levert virkelige resultater, sier han, deretter holde det gående.

De viktige er å akseptere at dette er en livsstilsendring i stedet for en kortsiktig løsning, spesielt hvis du ikke ønsker å våkne opp med et annet par av moobs seks måneder fra nå.

Klikk her for å kjøpe Gynexin fra offisielle hjemmeside