Ostaa Vihreä Kahvi

» » Ostaa Vihreä Kahvi

Ostaa Vihreä KahviOstaa vihreä kahvi. Vihreä kahvi-Myyjä vastaa luokittelu kahvipavut ennen lähettämistä kahvi ostajalle.  Kun arvostellaan, "Poikkeuksellinen" ja "Erikoisuus" vihreä kahvipavut voi vielä olla ongelmia, että ei välttämättä huomioida teen ylentää.

Nämä teen “ vikojen ” eivät ole niin vakavia, mutta vahingoittaa mahdollisuuksia kahvi.  Voit kertoa paljon kahvia tuotantoedellytyksiä tarkastelemalla vihreät kahvipavut ulkonäkö.  Vaikka kuppaus on lopullinen tapa etsiä ongelmia, hyvä ennusteen työkalu on verrata kahvipapuja.

Vihreä kahvipavut peräisin sisältä Marja kahvi laitos. Ne ei vielä ole paahdettu. Kun valitset ja paahdettua kahvia pavut, et huomaat etenee tiellä kohti täydellisen kupin kahvia, paitsi voit nauttia matkasta.

Klikkaa tästä ostaa, vihreän teen uutetta kotisivut

Asioita harkitsemaan ostaessaan teen:

1. Vihreä kahvipavut pitäisi olla lähes samankokoisia 17/18, 15 ja 16, 13/14 jne, samoin muotoinen ja on samanlainen väri.  Syynä tähän on tehdä miten tasaisesti kahvi paisti, mikä vaikuttaa ulkonäkö ja maku paahdettu kahvi.  Pienempi kahvipavut paista eri tavalla kuin suurempi pavut, tuloksena epätasainen cup.  Epätasaisuus väritys vinkkejä kohti kuivaus ongelmia, olisi epätasainen muotoja voi ilmoittaa sekoittamalla lajikkeita.

2. Varmista, että tuottaja erottaa teen paljon maantieteellisen alueen ja lajikkeen teen.  Näistä eristä olisi korjattu, käsitellä ja Gastropods erikseen ennen sekoitusta siiloihin.

3. Pestään Arabica kahvit olisi tasainen ja kirkas.  Kahvin pavut pitäisi olla epätasainen tai tylsää väriä.  Jos he eivät, he todennäköisesti kuivatuille tai jalostetuille väärin.  Teen käsittely on välttämätöntä erikoiskahvien vihreä. Jos vihreät kahvipavut haalistuneet, cup-laatu on haalistunut.

4. Kysy teen kuivaus ehdoin teen estate.  Jos ne näyttävät panostaneet paljon aikaa varmistaa, että ne kuivuvat kahvi oikein, teen laatu yleensä näyttää tämä Cup.  Väärä kuivaus terassit tai mekaaninen kuivausrummut yleensä havaittavissa visuaalisesti.  Nopea drying mekaaninen kuivausrummut johtaa tylsää tai ruskea kahvit.  Kahvipapuja, jotka ovat kirjava (tai kun paahdettu Kveekarit) kun kahvi kuivataan liian nopeasti, leviä liian ohut sisäpihat, tai ei kääntää usein suositeltavaa.  Jotkut suositella kuivaus teen terassit ensin jotta kuiva iho, sitten siirtää mekaaninen kuivausrummut ja sitten tuo kahvi palaa patios lopullinen kuivaus.  He uskovat, että tämä parantaa väri.  Muut lähettää kahvipavut kuivauslaitteita useita kertoja, kun välillä kuivaus istunnot niiden avulla kahvit lepäämään siiloihin, niin että papu kosteuspitoisuus tasapainoa.  Tämä on tärkeää, koska ulkopuolella kahvipapujen kuivuu nopeammin kuin papu sisällä.  Tiedustele käytetty kuivauslaitteita lämpötila.  On yli 42 C "Jos niin voit odottaa tylsä tai paistettu cup, jolloin teen luokka, joka on vähemmän kuin toivottavaa.

Klikkaa tästä ostaa, vihreän teen uutetta kotisivut

5. Varten kaikki kahvit tiedustella teen käsittely.  Varmista, että ne käsittelevät kahvi estate käsittelee vihreät kahvipavut heti korjuun.  Muuten olet taattu käynyt cup teen alkaa käymisen heti kun poiminta.  Kysyä, miten he käyttävät käyminen tankkeja ja miksi "he erottaa kahvia, että kellua säiliöt alkuun käymisen aikana" jälkeen keiton, tehdä ne erottavat kahvit tiheys ennen kuin ne lisätä säiliöt vain teen estates, joka on omistettu paljon aikaa teen laadun parantaminen tietää, miksi nämä vaiheet ovat tärkeitä ja välttämättömiä.  Jos teen massaa, jota käsiteltäessä, se voi johtaa ruskehtava jatketaan vihreät kahvipavut.  Tämä on myös osoitus sadonkorjuu yli kypsä kahvia kirsikoiden.

6. Luonnon (kuiva) jalostettu kahvit katetaan usein ruskea hopea iho, joka on häipynyt papu.  Brasiliassa he kutsuvat tätä "fox papu", ja sitä ei pidetä virheenä.  Noviisi valitsimen voi olettaa, että papu vika, mutta jos voit poistaa osa hopea-iho mustalla lajittelu ei katsota viaksi matto hieroen.  Vihreänä (kypsä) kahvi on hopea-iho liitetty siihen, mutta tämä ei voi poistaa yksinkertainen hieromalla.  Pestään kahvia fox pavut voi hapan, hedelmäinen, tai Rio maistuu.  Tämä on vahvistettava Cup ja ole visuaalisesti.

7. Kahvin pavut on pieni vaaleanpunainen iho, joka niitä tai sisällä halki papu "joillakin aloilla tämä on vakava vika, jota useimmat ihmiset eivät pidä olla vika.  Koska se ei kuulu vihreä kahvi-luokitukseen, nämä pavut voi olla siirretty ostajalle erikoiskahveja.  Nämä kahvipavut pitäisi erottaa ja Gastropods Onko vika on vakava.

8. Ovatko kahvipapuja vaaleita tai haalistunut reunoilla ' Tämä on todennäköisesti seurausta riittämätön kuivatus- tai kosteissa olosuhteissa.  Kuppi on mitäänsanomaton ja tavallinen.  Valkoiset merkit ovat myös havaittu kahvit, joita ei ole kuivattu tasaisesti.  Osa papu, joka on vaalea sävy on enemmän kosteutta kuin muualla papu.  Vaaleita tai värjäytynyt kahvia pavut voi myös johtaa hapettumista, yhteyttä maan tai saastunut vesistö.

9. Ennen ostaa vihreä kahvipavuthaistamaan. Käydä ja savuvahinkoja voidaan helposti havaita tässä vaiheessa voi olla hienovaraisempi, kun paahdettu.

10. Poimia vihreitä kahvipapuja. Miten he tuntevat "jos he tuntevat lasimaisista ja hauras, ne on yli kuivattu tai kuivataan liian korkea lämpötila. Jos ne ovat joustava, ne ei ole kuivattu riittävän ja hylkäämistä, koska homeen tässä vaiheessa ei voida välttää.

Klikkaa tästä ostaa, vihreän teen uutetta kotisivut