Pierde Omul Sân

» » Pierde Omul Sân

Pierde Omul SânCu atât de mulţi oameni acum caută supraponderali sau obezi, dezvoltarea unui set de piept de om (sau ginecomastie să dea starea său nume propriu) este alarmant de uşor aceste zile. Din păcate, a scăpa de temut "moobs" este mult mai dificil, şi cu siguranţă nu este un caz simplu de pounding piept cu exerciţii specifice.

Topire away acest fenomen inestetice necesită o dieta fin reglate şi, important, programul de dreptul de fitness. Dar nu dispera, cu o mare de munca pot alunga om sân pentru totdeauna. Aici este tot ce trebuie să ştiţi.

De ce unii oameni se piept de om?

Dacă sunteţi conştient de sine despre corpul tau şi, în special, sunt jenat despre aşa-numitele "omul-piept", apoi nu fi, desigur, nu esti singur şi cu dreptul de atitudine şi de consultanţă de specialitate, va deveni în curând un lucru al trecutului.

Ginecomastie este un motiv serios de jenă pentru mulţi oameni. Există o serie de cauze, cele mai frecvente desigur fiind supraponderali. Cu toate acestea, altele includ dezechilibrele hormonale, medicamente şi droguri ilegale a lua.

Click aici pentru a cumpara Gynexin la site-ul oficial

Cum determina cauza al meu?

Pentru majoritatea dintre voi acolo, care transportă excesul de grasime este cel mai probabil cauza de piept om. Walsh spune: pentru a fi clasificat ca fiind sănătoase, grasime ar trebui să fie mai mică de 22%, şi ceva mai sus, aceasta va începe să contribuie la piept de om. Pentru alţii, cu toate acestea, ar putea exista o problemă mult mai gravă, care trebuie să fie abordate.

Hormonul feminin estrogen, de exemplu, uneori este overproduced în organismul masculin, determinând creşterea în zona pieptului similară cu cea a femelelor în timpul adolescenţei. Nivelurile crescute de estrogen ar putea fi cauzate de excesul de grasime, dar acesta ar putea fi, de asemenea, cauzate de orice medicament luaţi. Şi dacă o mulţime de canabis de fum şi brusc au încolţite sanii, acest lucru ar putea fi motivul de ce.

Pierde Omul Sân

Care este primul pas pentru a scăpa de ele?

Ca şi cu orice fitness sau scopul de pierdere în greutate, pierderea ta moobs este vorba de angajament şi dorinţa de a adopta un stil de viaţă sănătos pentru mai mult de doar câteva săptămâni. Walsh spune: dacă moobs au fost cauzate de alegeri alimentare săraci şi puţin activitatea fizică, în teorie, ar trebui să fie uşor pentru a scăpa de.

Cu toate acestea, lipit la un program de exercitarea şi mănâncă sănătos pentru câteva luni s-ar putea dovedi dificil pentru mulţi bărbaţi care au neglijat trupurile lor peste ani. Atunci când se ajunge la ea, este o chestiune de cât de rău vrei să-şi piardă moobs dvs. Dacă doriţi să fie suficient şi poţi virgulă la spre a face schimbările necesare, apoi veţi găsi programul de dieta si exercitii fizice mult mai uşor să rămânem la.

Click aici pentru a cumpara Gynexin la site-ul oficial

Ce ar trebui să fie abordarea mea să-şi exercite?

De lucru în mod regulat, evident, va fi cheia pentru stau plat-pieptul, dar uita despre a face nimic, dar exerciţii de piept. Walsh spune: nu te lăsa păcălit în gândire poate reduce piept de om de a face o mulţime de press-ups sau piept prese-din păcate nu este aşa de uşor.

În schimb, vă recomandăm un program de exercitarea combină exerciţii cardiovasculare şi greutate de formare 3 - 5 ori pe săptămână, timp de cel puţin 12 săptămâni pentru a stabili dacă greutatea ta este problema. Măsura piept la începutul şi fiecare câteva săptămâni de a monitoriza progresul dumneavoastră. În cazul în care cauza ta moobs este greutatea ta, apoi un dedicat 12 saptamani de exercitii ar trebui să randament rezultate şi veţi şti că eşti pe drumul cel bun. Păstraţi-l duc, şi acesta va fi moobs nu mai mult!

Orice exerciţii sunt deosebit de bun?

Programul de antrenament ar trebui să fie un amestec transpirate de înaltă-tempo-ul de formare cardiovasculare, ca interval de formare sau de filare clase, amestecate cu greutăţi pentru a promova cresterea masei musculare. Banc de prese, presa up-uri şi alte exerciţii de piept va cuprinde, desigur, dar trebuie să vă asiguraţi că antrenament în sala de gimnastică vizează întregul corp.

Construirea muschii spate, de exemplu, va ajuta postura dumneavoastră şi acesta este uimitor diferenţă în picioare drept poate avea pe sunteţi aspectul de piept. Toned arme, umeri şi stomac atunci când sunt combinate cu procent scăzut de corp din toate cardio de grăsime de ardere de aţi făcut, contribuie pentru a vă oferi un trunchi globală care majoritatea barbatilor ar ucide pentru.

Click aici pentru a cumpara Gynexin la site-ul oficial

Ce trebuie să fac despre dieta mea?

Pentru a spune la revedere de la dumneavoastră moobs pentru totdeauna, exercitiile fizice regulate si, doar ca important, o sănătos, dietă echilibrată trebuie să devină ceva să respectaţi în fiecare zi, nu doar atunci când te simţi vinovat sau în jos despre corpul tau. Walsh spune: O dieta sanatoasa bun este probabil mai importantă decât exercitarea atunci când vine vorba de restaurarea orice dezechilibre hormonale.

Alimente care va ajuta la reducerea nivelului estrogen includ fructe de padure, struguri, pepeni galbeni, ananas, broccoli, varza, porumb şi beens verde. Cu toate acestea, în cazul în care moobs sunt pur şi simplu un rezultat de a fi supraponderali apoi o multime de exercitii combinate cu o dieta sanatoasa va funcţiona cel mai bine. O reducere drastică în alcool, zahăr şi alimente prelucrate rafinat va merge un drum lung, ca va mananca mai multe fructe proaspete, legume si carne slaba.

Pierde Omul Sân

Click aici pentru a cumpara Gynexin la site-ul oficial

Ce se întâmplă dacă nu este din cauza greutatea mea?

Pentru unii oameni ar putea fi doar un caz de a pierde în greutate în exces şi piept de om va dispărea. În cazul în care acest lucru nu este cazul pentru tine, cu toate acestea, apoi încă aveţi opţiuni. Walsh a acest sfat: dacă aţi dat exercita un du-te serios şi acesta nu a ajutat, atunci ar trebui sa vizitati medicul dumneavoastră de familie pentru a discuta posibilitatea de a un dezechilibru hormonal şi, probabil, crescute nivelurile de estrogen. Merită, de asemenea, vorbind la doc dumneavoastră dacă aveţi rezervări noi medicamente prescrise şi a terminat cu moobs.

Cum îmi menţin pieptul meu o zonă fără moobs?

Odată ce vă regim de exercitii si dieta a avut efect, este important ca tu nu aluneca înapoi în dumneavoastră stil de viaţă vechi, care doar vor anulează toate munca grea. Walsh spune sa cred ca un caz de "nu este rupt, nu repara". Dacă aţi modificat dieta dumneavoastră şi a început un program de exercitii care a dat rezultate reale, spune el, apoi l păstraţi merge.

Ei cheie este de a accepta că aceasta este o schimbare de stil de viaţă, mai degrabă decât un fix pe termen scurt, mai ales dacă nu vrei să te trezeşti cu o altă pereche de moobs şase luni de acum.

Click aici pentru a cumpara Gynexin la site-ul oficial