Tratamente De Pierderea Parului

» » Tratamente De Pierderea Parului

Tratamente De Pierderea ParuluiAşa cum am vârstă avem toate au tendinţa de a pierde parul. În cele din urmă vrem parul nostru de a regrow cât mai repede posibil. Deci nu e de mirare mii şi milioane de parul regrow produse sunt obtinerea lansate în piaţa noastră direcţionarea în funcţie de aceste persoane.

Raportul spune că în fiecare an mai multe milioane de oameni se apropie de medicul pentru a obţine o magică regenerarea parului. Dar adevărul trist este cea mai mare parte a produselor chimice şi remedii naturale nu sunt de lucru bine pe tratarea afectiunii de caderea parului si regenerarea.

Este mai bine să folosiţi produse naturale pentru a opri căderea părului decât pentru a merge pentru tratamente costisitoare salon, care nu pot ajuta problema.

Încercaţi următoarele sfaturi uşor la domiciliu şi a vedea cât de eficiente sunt în reducerea caderii parului!

1. Ulei fierbinte tratamente: ia orice ulei natural – măsline, cocos, rapita – şi se încălzi, astfel încât acesta este cald, dar nu prea cald. Masaj uşor în scalp. Pus pe un capac de duş şi lăsaţi-l pe timp de o oră, apoi sampon parul tau.

2. Sucuri naturale: aveţi posibilitatea să frecaţi vă scalpul cu suc de usturoi, suc de ceapa sau ghimbir suc. Lasă-l peste noapte şi spălaţi-l în dimineaţa.

3. Obţineţi un cap de masaj: masaj pielea capului pentru câteva minute zilnic va ajuta la stimularea circulaţiei. Circulaţie bună în scalp păstrează foliculii pilosi activ. Circulaţie poate fi îmbunătăţită prin masaj folosind câteva picături de ulei esential de lavanda sau Golful într-o bază de ulei migdale sau Susan.

4. Antioxidanti: aplica ceaiul verde cald (două pungi preparată din o cana de apa) pe scalp si lasa acest amestec pe timp de o oră şi apoi clătiţi. Ceaiul verde contine antioxidanti care împiedică parului pierdere şi stimula cresterea parului.

5. Practica meditaţie: Credeţi sau nu, cele mai multe ori, cauza pentru pierderea parului este stresul si tensiunea. Meditaţia poate ajuta la reducerea care şi restabili echilibrul hormonal.

 Click aici pentru a cumpara Groei360 de la site-ul oficial
Mai jos sunt unele dintre legendarul naturala a parului tratamente de pierdere, care funcţionează bine în prevenirea caderii parului.

 • Pentru a vă menţine părul sănătos trebuie să facă tăieturi regulate o dată la fiecare 2 luni.  Zilnic hidrata parul cu amelioratori de încredere, evita uscătoare de păr şi preferă aer de uscare pentru părul tău.
 • Câteva picături de ulei de migdale în fiecare zi la par promovează regenerarea parului. Este unul din tratamentele de pierderea parului mai bune si accesibile.
 • Dacă vă confruntaţi cu o pierdere a parului poate din cauza lipsei de hemoglobina. Atunci când aveţi un nivel corect de hemoglobină în corpul dumneavoastră acesta furnizează scalp cantitate suficientă de oxigen. Acest cel mai bun părul pierderea tratament acţiune este esenţială pentru promovarea ta regenerarea parului. Pentru a creste hemoglobina trebuie sa consume alimente bogate în vitamina B cum ar fi piept de pui, banane, friptură de vită, garbanzo fasole, cartofi şi cotlet de porc.
 • Încercaţi să masaj scalpului cu lapte de cocos şi lăsaţi-l pentru 30 de minute, clătiţi cu apa calda. Aveţi nevoie pentru a face acest lucru de trei ori pe săptămână până când veţi găsi caderea parului reduse şi o sănătos regrowth.
 • Amestec de ulei de avocado cu ulei de nucă de cocos da parului tau un impuls naturale. Aceste uleiuri se amestecă şi răspândit-o peste rădăcinile care va oferi o regenerarea parului eficient.
 • Se fierbe flori de hibiscus cu ulei de nucă de cocos. Masaj scalpului şi se clăteşte uşor. După care vă puteţi doar coafa părul ca de obicei.
 • Ia 2 lingurite de adrian(max), amla şi shikakai. Se amesteca bine cu oul. Aplicaţi această pastă pe scalp si masaj pe scalp. Lasă-l clăti de min. for30 uscat si spala cu sampon uşoară.  Tu ar trebui să repetaţi-acest lucru de trei ori pe săptămână pentru a obţine rezultate mai bune. Este unul dintre vechi cel mai bun părul pierderea tratamente care sunt urmate în India.
 • Puteţi încerca folosind palmetto văzut în dumneavoastră tratamente de pierderea parului. Aceasta este una dintre principalele ingrediente puteţi vedea în multe produse tratamente de pierderea parului. Aceasta promovează, de asemenea, regenerarea parului natural.
 • Dacă aţi auzit de urzica, puteţi utiliza, de asemenea, acest lucru în tratament pierderea parului natural. Acesta a fost folosit pentru ani în toate medicamentele tradiţionale pentru regenerarea parului.
 • Ginseng aceasta planta chinez prin creşterea circulatia sangelui, ajuta scalp în întinerire. Deci dacă doriți să regrow parul tau ar trebui să dea un try la acest scrub fără a eşua.
 • GotU kola este un alt plante medicinale chineze, care ajută la regenerarea parului. Puteţi obţine aceasta planta la un magazin de produse alimentare locale.
 • Atunci când bea Fo-ti sub forma de ceai se va reduce pierderea parului si promoveaza cresterea parului.
 • Consumatoare de vitamina A în cantitatea dorită poate ajuta la stimularea creşterea părului dumneavoastră. Dar când consumul de vitamina A depăşeşte 100.000 IU în fiecare zi se va duce la pierderea parului. Surse naturale de vitamina A sunt morcov, mango, portocaliu şi cartofi dulci.
 Click aici pentru a cumpara Groei360 de la site-ul oficial
După aceste tratamente de pierdere a parului natural vă va ajuta să obţineţi un par sanatos, care rămâne mai mult şi mai puternic.

Tratamente De Pierderea Parului