Vásárol Zöld Kávé

» » Vásárol Zöld Kávé

Vásárol Zöld KávéZöld kávé vásárol. A Nyerskávé eladó osztályozási szemes kávé, mielőtt elküldené a kávé, a vevő feladata.  Egyszer osztályozni, "Kivételes" és a "Speciális" zöld kávébab még mindig problémái, nem feltétlenül szerepelnek kávé osztályozás.

Ezek kávé “ hibák ” kevésbé súlyos, de árt a kávé rejlő lehetőségeket.  Meg tudod mondani nagy arról, hogy a feldolgozási feltételek egy kávé mellett látszó-nél a zöld kávébab megjelenésének.  Bár köpölyözés a végleges módja annak, hogy ellenőrizze a problémák, egy jó prognosztikai eszköze összehasonlítani szemes kávé.

Zöld kávébab jön belső rész a bogyó, a kávé növény. Ők nem még sült. Kijelölésekor és sült saját kávébab, akkor találja magát az úton, a tökéletes csésze kávét felé halad, hanem élvezni fogja az utazás.

Kattintson ide vásárolni zöld kávé kivonata hivatalos honlapja

Dolog-hoz tekint mikor Buying kávé:

1. A zöld kávébab közel azonos méretűnek kell lenniük 17/18, 15/16, 13-14 stb, lehet hasonló alakú, és van egy hasonló színű.  Ennek az az oka van köze, hogy egyenletesen a kávé sült, amelyek hatással lesz a megjelenés és az íz a pörkölt kávé.  Kisebb kávébab másképpen, mint a nagyobb bab, eredő-ban egy egyenetlen csésze sült.  Színező tippek felé problémák, szárítás, mivel egyenetlen alakzatok jelezheti a keverés fajták Uneven.

2. Győződjön meg arról, hogy a termelő elválasztja a földrajzi terület és a fajtatisztasággal kávé kávé sok.  Ezek sok betakarított, feldolgozott és tölcséres külön-külön a silókban lévő elegyítés előtti.

3. A mosott Arabica kávék kell még világos.  Szemes kávé, nem kell egy egyenetlen vagy tompa szín.  Ha igen, akkor valószínűleg már szárított vagy helytelenül feldolgozott.  Zöld kávé kávé feldolgozása elengedhetetlen. Ha a zöld kávébab fakók, a kupa minőségi kifakult lesz.

4. Szárítás feltételek a kávé birtok kávé érdeklődni.  Ha úgy tűnik, hogy fektetett jelentős mennyiségű időt biztosítva, hogy azokat szárítás a kávé megfelelően, a kávé minősége általában megmutatja ez a kupában.  Helytelen szárítás, patios, vagy mechanikus szárítók általában megfigyelhető vizuálisan.  Mechanikus szárítók gyors szárítás, unalmas, vagy barna kávét eredményez.  Szemes kávé, hogy foltos (vagy a kvékerek, amikor a pörkölt) Ha a kávé szárított túl gyorsan terjedt túl vékony a patios, vagy nem olyan gyakran, mint ajánlott forgatni.  Vannak, akik javasoljuk, kávé-terasszal, először a száraz a bőr, majd át mechanikus szárítók szárító, és majd, hogy a kávé vissza a végső szárítás patios.  Úgy vélik, hogy ez segít, hogy javítsa szín.  Mások küld szemes kávé a szárítók többször, míg között szárítás ülések lehetővé teszik a kávé, a többi silók, úgy, hogy a nedvességtartalma a bab tud jön-hoz egyensúly.  Ez azért fontos, mert a coffee bean külső száraz gyorsabb, mint a belsejében a bab.  Érdeklődni a hőmérséklet, a szárító használható.  Ez több, mint 42 C "Ha így számíthat egy unalmas, vagy sült kupa, ami egy kávé fokozat, hogy kevesebb, mint kívánatos.

Kattintson ide vásárolni zöld kávé kivonata hivatalos honlapja

(5) Az összes kávét érdeklődni a kávé feldolgozása.  Győződjön meg róla, azok feldolgozását a kávé birtok feldolgozza zöld kávébab azonnal, hogy a betakarítás.  Egyébként, akkor biztos erjesztett kupa, mivel kávé kezdődik, erjedő azonnal szedés után.  Kérje, hogy használják az erjesztő tartály, és miért "ők külön, kávék, hogy float a top, a tartályok erjesztés során" után zúzással, csinál ők külön kávék sűrűsége előtt ők összead őket a tankok csak kávé rendek, hogy erre a célra egy jelentős mennyiségű időt javítása minőségi kávé tudni fogod, miért ezek a lépések, fontos és szükséges.  Ha kávé cellulóz feldolgozás során jelen a tankok, eredményezhet a zöld kávébab barnás árnyalattól.  Ez is jelzi, hogy a betakarítás túlérett kávé cseresznye.

6. Természetes (száraz) feldolgozott kávé barna ezüst bőr, amely maga is fűzött a bab gyakran fedezi.  Brazíliában hívják ezt a "fox bab", és nem tekinthető hibának.  Kezdő osztályozónak várható ez a fajta bab, egy hiba, de abban az esetben, ha egy részét az ezüst-bőr eltávolíthatja a dörzsölés a fekete válogatás mat nem minősül hibának.  Nyerskávé (alatt érett) is van egy ezüst-bőr hozzácsatolt-hoz ez, de ez nem lehet eltávolítani a egyszerű dörzsölés.  A mosott kávé fox bab jelezheti, savanyú, gyümölcsös, vagy Rio íze.  Ez erősíteni kell a kupában és nem vizuálisan.

7. A kávé bab van egy kis rózsaszín bőrt, amely őket, vagy azon belül a kiváló a bab "egyes területeken ez az egy komoly hiányosságot, ami a legtöbb ember nem tartja egy hiba.  Mivel ez nem egy része a Nyerskávé osztályozása, ezek a bab hárítható a vevő a kávé.  Ezek kávébab kell elválasztani, és tölcséres, hogy eldönthessük, a hiba súlyos.

8.-E a kávé bab fehéres vagy elhalványult a szélek körül ez valószínű eredménye elégtelen szárítás vagy tárolási nedves körülmények között.  A kupa lesz szelíd és a hagyományos.  Ezek a fehér jelek is megfigyelhető a kávét, amit van nem szárított egyenletesen.  A részét a bab, hogy egy fehéres hang van nagyobb nedvesség, mint a többi részét a bab.  Fehéres vagy elszíneződött kávé bab is vezethet az oxidációtól, lépjen kapcsolatba a földdel, vagy a szennyezett vizek.

9. Mielőtt vásárolni a zöld szemes kávészaga őket. Erjedés- és füst kár lehet könnyen kinyomoz ezen a ponton, mivel lehet, hogy sokkal finomabb, ha a pörkölt.

10. Vegye fel a zöld szemes kávé. Hogyan érzik "Ha úgy érzik, pohár-szeret és törékeny, azok van már több, mint szárítva vagy szárítva a túl magas a hőmérséklet. Ha ők hajlékony, kellően nem megszárították, és el kell utasítani, mivel ezen a ponton a penészgomba elkerülhetetlen.

Kattintson ide vásárolni zöld kávé kivonata hivatalos honlapja