Verliezen Man Borst

» » Verliezen Man Borst

Verliezen Man BorstMet zo veel mensen nu op zoek overgewicht of obesitas, is ontwikkeling van een set van man borst (of gynaecomastie te geven de voorwaarde de juiste naam) alarmerend gemakkelijk deze dagen. Helaas, het wegwerken van de gevreesde 'moobs' is een stuk moeilijker, en het is zeker niet een simpel geval van stampende je borst met specifieke oefeningen.

Smelten weg dit lelijke verschijnsel vereist een fijn afgestemde dieet en cruciaal, de juiste fitnessprogramma. Maar wanhoop niet, met een grote hoeveelheid harde werk kan u man borst voorgoed verbannen. Hier is alles wat die u moet weten.

Waarom sommige mensen krijgen man borst?

Als u zelfbewust over uw lichaam bent en in het bijzonder, verlegenheid gebracht over uw zogenaamde 'man-breast zijn', vervolgens niet worden, je bent zeker niet alleen en met de juiste houding en deskundig advies, zal zij binnenkort een ding van het verleden.

Gynaecomastie is een ernstige oorzaak van verlegenheid voor veel mannen. Er zijn een aantal oorzaken, de meest voorkomende natuurlijk overgewicht. Anderen omvatten echter hormonale onevenwichtigheden, medicatie en nemen van illegale drugs.

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website

Hoe bepaal ik de oorzaak van mij?

Voor de meerderheid van u daar is uitvoering bovenmatig lichaamsvet waarschijnlijk de oorzaak van uw man borst. Walsh zegt: om te worden aangemerkt als gezonde, moet uw lichaamsvet minder dan 22%, en iets meer dan dit zal beginnen bij te dragen tot man borst. Voor anderen, echter, kan er een ernstiger probleem dat moet worden aangepakt.

De vrouwelijke hormoon oestrogeen, bijvoorbeeld, is soms overgeproduceerd binnen het mannelijk lichaam, leidt tot groei op de borst gebied vergelijkbaar met die van de vrouwtjes tijdens de adolescentie. Verhoogde niveaus van oestrogeen kunnen worden veroorzaakt door overtollig vet, maar het kan ook worden veroorzaakt door een medicatie die u neemt. En als u een heleboel cannabis roken en plotseling borsten zijn ontsproten, zou dit de reden zijn waarom.

Verliezen Man Borst

Wat is de eerste stap naar het wegwerken van hen?

Net als bij een fitness of gewichtsverlies doel, is verliezen uw moobs alles over inzet en bereidheid om te nemen van een gezondere levensstijl voor langer dan een paar weken. Walsh zegt: als de moobs hebben veroorzaakt door slechte voedingskeuzes en weinig lichaamsbeweging vervolgens, in theorie, moeten zij worden gemakkelijk om zich te ontdoen van.

Echter misschien vasthouden aan een oefenprogramma en gezond eten voor verscheidene maanden moeilijk voor veel mannen die hun lichaam door de jaren heen hebben verwaarloosd. Wanneer het neer over het komt, is het een kwestie van hoe slecht je wilt verliezen uw moobs. Als u het genoeg wilt en inzetten kan voor de nodige wijzigingen, dan vindt u het dieet en lichaamsbeweging programma een stuk gemakkelijker vast te houden aan.

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website

Wat moeten mijn aanpak uit te oefenen?

Regelmatig uit te werken gaat uiteraard sleutel om te blijven flat-chested, maar vergeet over het doen van niets anders dan borst oefeningen. Walsh zegt: laat u niet misleiden in denken dat je kunt verminderen man borst door veel ligsteunen of borst persen doen — het is helaas niet zo makkelijk.

In plaats daarvan ik aanbevelen een oefenprogramma combineren cardiovasculaire oefening en gewicht opleiding 3 - 5 keer per week gedurende ten minste 12 weken vast te stellen als uw gewicht is de kwestie. Je borst aan het begin en om de paar weken daarna om uw voortgang te meten. Als de oorzaak van uw moobs uw gewicht is, dan een toegewijde te 12 weken training resultaten opleveren en u zal weten dat je op het juiste spoor. Keep it going and it be moobs niet meer!

Zijn alle oefeningen bijzonder goed?

Uw training schema moet een zweterige mix van cardiovasculaire training in hoog tempo, als intervaltraining of spinnen klassen, vermengd met gewichten om spiergroei te bevorderen. Bankje persen, pers ups en andere borst oefeningen zal natuurlijk functie, maar je moet ervoor zorgen dat uw training in de sportschool richt zich op het hele lichaam.

Opbouwen van uw rugspieren, bijvoorbeeld, zal helpen uw houding en het is verbazingwekkend het verschil permanent rechtop kan hebben op je het uiterlijk van je borst. Afgezwakt armen, schouders en maag, in combinatie met lage-lichaam percentage als gevolg van alle je hebt gedaan cardio die vetverbranding helpt ook om u een algehele romp die de meeste mensen zou doden voor.

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website

Wat moet ik doen over mijn dieet?

Om te zeggen vaarwel aan uw moobs voor eeuwig, regelmatige lichaamsbeweging en, net zo belangrijk is, een gezonde, evenwichtige voeding dient te worden iets u zich aan elke dag, houden niet alleen wanneer u schuldig voelen of omlaag over je lichaam. Walsh zegt: een goed gezond dieet is misschien meer belangrijk dan de oefening als het gaat om het herstel van een hormonale onevenwichtigheden.

Voedingsmiddelen die zal helpen verminderen oestrogeen niveaus bevatten bessen, druiven, meloenen, ananas, broccoli, kool, maïs en groene beens. Echter, als de moobs gewoon een gevolg zijn van overgewicht dan voldoende lichaamsbeweging in combinatie met een gezond dieet zal werken beste. Een drastische vermindering van alcohol, suiker en geraffineerde verwerkte voedingsmiddelen gaat een lange weg, zullen eten meer vers fruit, groenten en mager vlees.

Verliezen Man Borst

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website

Wat als het is niet vanwege mijn gewicht?

Voor sommige mensen kan het gewoon een geval van verliezen van de overtollige gewicht zijn en de man borst zal verdwijnen. Als dit niet het geval voor u, echter, hebt nog u opties. Walsh heeft dit advies: als u hebben gegeven een ernstige gaan uitoefenen en het heeft niet geholpen, dan u zou moeten bezoeken uw GP om te praten over de mogelijkheid van een hormonale onbalans en misschien verhoogde niveaus van oestrogeen. Het is ook waard het spreken aan uw doc als u onlangs nieuwe medicatie voorgeschreven en eindigde met moobs.

Hoe houd ik mijn borst een moobs-vrije zone?

Zodra uw oefening en dieet regime is doorgevoerd, is het belangrijk dat u niet glijden terug in uw oude levensstijl, die alleen ongedaan al je harde werk maken zal. Walsh zegt om te denken aan het als een geval van 'als het niet gebroken, niet repareren'. Als u veranderd uw dieet en begon een oefenprogramma dat echte resultaten heeft opgeleverd, zegt hij, vervolgens keep it going.

Ze belangrijkste is om te accepteren dat dit is een levensstijl te veranderen in plaats van een korte termijn vast te stellen, vooral als u niet wilt wakker worden met een ander paar van moobs zes maanden vanaf nu.

Klik hier om te kopen Gynexin van officiële website