Vihreä Kahvi Ruokavalio

» » Vihreä Kahvi Ruokavalio

Vihreä Kahvi RuokavalioGreen Coffee Bean ote on ollut esillä Dr. Oz ja muut luonnollinen, terve, ja tehokas tapa auttaa menettää niitä ylimääräisiä puntaa. Green Coffee Bean ote on kahvipapujen, eli se on tehokkain chlorogenic happo puhtain ja rawest muodossa. Chlorogenic happo on keskeinen osatekijä, että tutkimukset osoittavat auttaa sokeria, rasvaa polttava ja hidastaa release sokeria verenkiertoon.

Miksi ei vain juoda kahvia? Kahvin pavut paahdetaan yli 400 astetta Fahrenheit valmistautua mitä rakastamme kupit. Tilauskäsittelystä väri, tuoksu ja tärkeintä Ravintosisältö, erityisesti arvokkaita ja voimakas chlorogenic happo, mikä tekee laihtuminen mahdollista.

Hyvä uutinen on, että vihreä kahvipapujen ote-kapseleita voi käyttää aamu kupin kahvia parhaista puolista.

Mikä on vihreä kahvipapujen ja tehokas?

Hyvin yksinkertaisesti sanottuna, vihreät kahvipavut ovat kahvipapuja, jotka ovat tuoreita ja ei ole paahdettu; paahdettu kahvi hautua aamulla ja siksi se on ruskea, ei vihreä. Raaka kahvin pavut sisältävät luonnostaan yhdiste nimeltään Chlorogenic happo on yhdiste vihreät kahvipavut aktiivista laihtuminen. Paahtimon kahvipapuja tuhoaa Cholorgenic happo.

Viimeaikaiset kliiniset tutkimukset ja kokeet ovat osoittaneet määrätyn yhdistelmän Chologenic happo ja kofeiini tehokas painon lasku. Yksi erityisesti tutkimuksen jälkeen 16 henkeä (painoindeksi 25-30 %) ja 22-46-vuotiaita. Tutkimuksen osallistujat olivat seurataan 22 viikkoa ja osallistujien ruokavalion ja liikunnan seurattiin tarkasti koko tutkimuksen ajan. Osallistujat söivät keskimäärin 2400 kaloria päivässä ja oli 400 kaloria, kalorinkulutus missään lähellä tasoa, jotka ovat tarpeen laihtuminen.

Klikkaa tästä ostaa, vihreän teen uutetta kotisivut

Miten vihreä kahvi papu ruokavalio toimii?

Laihtuminen – Green Coffee Bean on ollut Näytä estää rasvan imeytymistä ja myös edistää rasva-aineenvaihduntaa maksassa, aktivoiminen sekä suurimmista kannattajista laihduttamiseen.

Chlorogenic happo löytyi vihreät kahvipavut on luonnollinen phytochemical, joka löytyy monenlaisia kasveja, hyvin suuria pitoisuuksia vihreät kahvipavut. Se on todettu estää vapauttamista glukoosin verenkiertoon, erityisesti aterian jälkeen ja näyttää auttaa ihmisiä laihtua seurauksena.

Vihreä Kahvi Ruokavalio

Chlorogenic happo myös voi aiheuttaa kehon rasvaa tappio lisäämällä kehon lämpö, mikä edistää thermogenesis, luonnollinen polttaa rasvaa energianlähteenä. Uskotaan vähentää sukupolven uusien rasvasolujen takia erinomainen antioksidantti vaikutukset.

Chlorogenic ei ilmeisesti imeytyy ohutsuolessa ja ei todella havaita plasma nauttimisen jälkeen. Uskotaan, että Chlorogenic voi sitoa tiettyjä yhdisteitä ja siis estää ruokavalion rasvan imeytymistä. Tulokset ovat sopusoinnussa ihmisten ja eläinten tutkimukset ja vihreät kahvipavut ovat tehokas väline tahansa paino vähentämissuunnitelman ja voi onnistua erityisesti vähentää painoa pre-obese aikuisilla.

Klikkaa tästä ostaa, vihreän teen uutetta kotisivut

Kuinka paljon minun pitäisi ottaa päivässä?

Saavutetaan parhaat tulokset, sinun pitäisi ottaa vähintään 800mg vähintään 30 minuuttia ennen jokaista ateriaa vähintään kaksi kertaa päivässä. Koska vihreän teen ruokaa, ja ilman haitallisia sivuvaikutuksia raportoitiin tutkimuksessa, jotkut ravitsemusasiantuntijoihin Suosittelen ottaen 2 kapselia ennen jokaista ateriaa! Kannattaa ostaa Green Coffee Bean-kapselit, jotka sisältävät mitään lisäaineita ja täyteaineita – puhtaimmillaan, thats miksi suosittelemme täyttä terveyttä kaikki luonnolliset 400mg Green Coffee Bean kapselia.

Vihreä Kahvi Ruokavalio

Klikkaa tästä ostaa, vihreän teen uutetta kotisivut

Mitä muita etuja vihreä kahvi ruokavalio antaa?

Yleistä terveyttä – monet polyfenolit toimivat antioksidantteja. Chlorogenic happo on polyphenol, jota on osoitettu neutralisoida syöpää aiheuttavia yhdisteitä useita luokkia, ennen kuin ne voivat vahingoittaa DNA, mikä estää mutaatioita esiintyy ja aiheuttaa taudin.

Sydän -korkea homokysteiini pitoisuudet veressä on sydän-ja verisuonitautien riski-indikaattori. Chlorogenic happo on osoitettu tukea yhteensä plasman homokysteiinin väheneminen niille, jotka Nautitaan Chlorogenic happo kliinisissä tutkimuksissa.

Chlorogenic happo on myös osoitettu hoitoon hypertensio. Neutraloimaan vapaita radikaaleja ja uudistava E-vitamiini, vihreä kahvipavut on osoitettu estävän rasva- ja LDL hajoaminen, edistää optimaalinen sydämen terveyteen.

Verenpainetta (systolinen ja diastolinen) on myös osoitettu vähentävän merkittävästi Chlorogenic hapon nauttiminen kliinisten tutkimusten aikana. Kliinisissä tutkimuksissa ei ollut mitään eroa painoindeksi ja syke testiryhmät eikä mitään ilmeistä sivuvaikutuksia havaittu. Se estää hapettumista LDL (LDL) tai huono kolesteroli, jotka voivat vahingoittaa verisuonia ja nopeuttaa ateroskleroosin. Rajoittamalla tämä prosessi uskotaan auttaa ehkäisemään sydän-ja verisuonitauteihin.

Terveellisiä verensokeri -Chlorogenic happo on mainostetut tukea terveellisiä verensokeri. Chlorogenic happo käyttäjien olevan huomattavasti vähemmän todennäköisesti saada tyyppi2 diabetes määritetään joukko väestön tutkimuksia. Edelleen tutkimus on ehdottanut, että syy tähän on Chlorogenic happo vaikutuksia glukoosiaineenvaihduntaan. Glukoosi on tallennettu maksassa polysakkaridi glykogeenin, joka on pitkä, haarova ketjun liukenematon glukoosia molekyylejä kutsutaan. Prosessia kutsutaan glykogenolyysiä entsyymi glukoosi-6-fosfataasi Tiedotteet vapaata glukoosia verenkiertoon, jossa se kiertää eri elimiin. Jos glykogenolyysiä estyy, keho saa energiansa rasvasolujen. Tämä vähentää veren glukoosipitoisuus, auttaa vähentämään oireita. Lisäksi vähentää rasvavarastoja johtaa laihtuminen.

Laihtuminen, sydän, terveen verensokeri ja yleinen tautien ehkäisyn, koska korkea antioksidantteja, vihreät kahvipavut kaikki toimivat synergisesti tukea yhdistettyjä hyötyä terveempiä, onnellisempia ja enemmän värähtelevä voit!

Klikkaa tästä ostaa, vihreän teen uutetta kotisivut