Zelena Kava Prehrana

» » Zelena Kava Prehrana

Zelena Kava PrehranaZelena kava fižol citat je bil izrazit dr Oz in drugi kot naravno, zdravo, in učinkovit način, da pomagajo izgubiti teh dodatnih funtov. Zelena kava fižol citat je najčistejši in rawest obliki kavnih zrn, kar pomeni, da je najbolj učinkovit za chlorogenic kislino. Chlorogenic kislina je ključna sestavina, ki študije kažejo pomaga z pereč sladkor, maščobe in upočasnjuje sproščanje sladkorja v krvnem obtoku.

Zakaj ne samo pijem kavo? Kavna zrna so pražena na več kot 400 stopinj Fahrenheit za pripravo na kaj ljubimo v naših skodelic. Proces spremeni barvo, aromo in kar je najpomembneje hranilni, posebej dragocene in močan chlorogenic kisline, ki je, kar omogoča hujšanje.

Dobra novica je, da si lahko zeleno kavno Zrno ekstrakt kapsule z vaše jutro skodelico kave za najboljše iz obeh svetov.

Kaj je zelena kava fižol in ali je uspešen?

Zelo preprosto povedano, Green kavna zrna so zrna kave, ki so sveži in niso bili praženi; je bil pražena kava mi pivo v zjutraj in to je razlog, zakaj je rjava, ne pa zelena. Surovo kavo fižol vsebuje naravno, imenovane Chlorogenic kislina, ki je aktivno hujšanje spojina v Green kavna zrna. Praženje kavnih zrn uničuje Cholorgenic kisline.

Nedavne klinične študije in poskusi so pokazale, da posebna kombinacija Chologenic kislina, in kofein so učinkovita za hujšanje. En posebne študije sledi 16 ljudi (z a indeks telesne mase od 25 do 30 %) in med 22 do 46 let. Študija udeleženci so bile spremljane 22 tednov in udeleženci prehrane in vadbe so bili strogo spremljati med vso študijo. Udeleženci jedli v povprečju 2.400 kalorij na dan in je kalorično izdatkov 400 kalorij, nikjer v bližini ravni, potrebne za hujšanje.

Kliknite tukaj za nakup zelene kave izpisek iz uradne spletne strani

Kako deluje Green Coffee Bean prehrane?

Hujšanje – zelena kava fižol že kažejo, da zavirajo absorpcijo maščob in tudi spodbujanje aktivacijo presnove maščob v jetrih, oba glavna podporniki zmanjšanje telesne teže.

Chlorogenic kislina, ki se nahajajo v Green kavna zrna je fitokemikalija naravno, da je našel v široko paleto rastlin, z zelo visoko koncentracijo v Green kavna zrna. Je bilo ugotovljeno, da zavira sproščanje glukoze v krvi, zlasti po obrokih, in se zdi, da pomaga ljudem shujšati, kot rezultat.

Zelena Kava Prehrana

Chlorogenic kisline so lahko tudi lahko povzroči izgubo telesne maščobe s povečanjem telesne toplote, proizvedene, tako uveljavljajo termogeneza, naravni kurjenje maščob za energijo. Domneva se tudi za zmanjšanje generacije novih maščobnih celic zaradi svoje odlične antioksidant učinki.

Chlorogenic kisline ne zdi, da se absorbira v tankem črevesu in ne dejansko zazna v plazmi po zaužitju. Domneva se, da lahko Chlorogenic kisline vežejo na nekatere spojine in zato ovirajo absorpcijo prehranskih maščob. Rezultati so skladni s človeške in živalske študije in kažejo Green kavna zrna so učinkovito orodje za vsakega načrta za zmanjšanje teže in lahko posebej uspešne pri zmanjševanju teže v pre-obese odraslih.

Kliknite tukaj za nakup zelene kave izpisek iz uradne spletne strani

Koliko naj bo na dan?

Da bi dosegli najboljše rezultate, bi si najmanj 800mg vsaj 30 minut pred vsakim obrokom vsaj dvakrat na dan. Ker zelena kava je živilo in brez škodljivih stranskih učinkov, so poročali v študiji, nekateri strokovnjaki za prehrano, priporočamo ob 2 kapsuli pred vsak obrok! Priporočamo, da kupite najčistejši obliki kapsul Green Coffee Bean, ki vsebuje popolnoma brez dodatkov ali polnil-, zato priporočamo čista zdravje vse naravne 400mg kapsule zeleno kavno zrno.

Zelena Kava Prehrana

Kliknite tukaj za nakup zelene kave izpisek iz uradne spletne strani

Katere druge ugodnosti zagotavljajo zelena kava prehrane?

Splošno zdravje – veliko polifenolov delujejo kot antioksidanti. Chlorogenic kislina je polifenolov, ki se je izkazalo za nevtralizacijo več razredov rakotvorne spojine, preden lahko poškodujejo DNK, kar preprečuje mutacije pojavljanje in povzroča dodatne bolezni.

Kardiovaskularni – koncentracije visoko homocisteina v krvi je kazalnik tveganja za bolezni srca in ožilja. Chlorogenic kislina je pokazala za pomoč v zmanjšanje skupne plazemske ravni homocisteina pri tistih, ki zaužijejo Chlorogenic kisline v kliničnih preskušanjih.

Chlorogenic kislina, se je izkazalo za zdravljenje hipertenzije. Nevtralizirajo proste radikale in regeneracijo vitamina E, Green kavna zrna so dokazali da zavira lipidov in LDL degradacije, s čimer se spodbuja optimalno zdravje srca in ožilja.

Krvni tlak (sistolični in diastolični) je tudi pokazala bistveno zmanjšanje med klinične študije Chlorogenic kisline zaužitja. V kliničnih preskušanjih, ni bilo razlike v indeks telesne mase in pulz med preskusom skupine niti zaznanih nobenih očitnih stranskih učinkov. Prav tako zavira oksidacijo lipoproteinov nizke gostote (LDL) ali slabega holesterola, ki lahko poškoduje žile in pospeši ateroskleroze. Omejevanje tega procesa je mislil, da bi preprečili bolezni srca in ožilja.

Zdravo raven sladkorja v krvi -Chlorogenic kislina je bil touted kot podporo zdravega krvnega sladkorja. Opredeljene številne študije prebivalstva Chlorogenic kisline uporabnikov kot bistveno manj verjetno, da bi dobili sladkorne bolezni tipa 2. Nadaljnje raziskave so pokazale, da razlog za to, da učinki Chlorogenic kisline na presnovo glukoze. Glukoza je shranjen v jetrih v polisaharid, ki se imenuje glikogen, ki je dolge, razvejane verige molekul glukoze v netopne. V proces, znan kot glycogenolysis, encim glukoza-6-fosfataze sprosti prost glukozo v krvni obtok, kjer kroži v različnih organih. Če glycogenolysis je zaviral, telo dobi svojo energijo iz maščobnih celic. To zmanjšuje raven glukoze v krvi, pomaga zmanjšati simptome. Tudi zmanjšanje števila zaloge maščob vodi k izgubi teže.

Kombinirane prednosti hujšanje, zdravje srca in ožilja, zdravi krvnega sladkorja in splošno preprečevanje bolezni zaradi visoke ravni antioksidantov v Green kavna zrna vse delujejo sinergično v podporo bolj zdravi, srečnejši in bolj živahno vas!

Kliknite tukaj za nakup zelene kave izpisek iz uradne spletne strani