Zmeura Cetonă Nutriţie

» » Zmeura Cetonă Nutriţie

Zmeura Cetonă NutriţieDr. Oz spune dureaza 90 de lire sterline de zmeură proaspete pentru a se potrivi o singură doză de zmeura cetone.

Ultima săptămână Dr. Oz a declanşat o dezbatere majoră de avizarea cetonă zmeura ca un arzător de grăsime de miracol pentru a ajuta cu pierderea in greutate. Greutate loss expert Lisa Lynn a apărut ca un oaspete de a discuta cum zmeura cetone au ajutat clientii sa slabesti. Dr. Oz ilustrat în continuare cum supliment dieta a lucrat prin plasarea de baloane cu aer menit să reprezinte grăsime celulele in azot lichid, cauzând baloane pentru smochini.

După cum sugerează şi numele, zmeura cetonă este un compus prezent în zmeură roşu şi este USDA pe lista de ingrediente care sunt în general recunoscute ca fiind sigure. Acesta oferă fructe de padure aroma lor, dar este în mod natural în niveluri foarte scăzute.

După cum se menţionează pe Dr. Oz Show, s-ar lua 90 de kilograme de fructe de padure proaspete pentru a obţine suma echivalentă din Cetona care se găseşte sub formă de supliment. Ce spectacol nu a menţionat este că datorită acest deficit naturale, cetonă zmeura găsite în suplimentele este, de obicei, sintetizata industrial.

Click aici pentru a cumpara zmeura cetonă la site-ul oficial
Cu toate acestea, cercetarea în spatele susţine că zmeura cetone ajuta cu pierderea in greutate este insuficiente. Au existat două studii mici care prezintă şoareci de laborator sunt mai puţin probabil să câştige în greutate, atunci când adăugarea zmeura cetone la dieta lor. Cu toate acestea, au existat studii placebo-controlat de oameni.

Zmeura cetone afectează metabolismul prin două mecanisme prin creşterea nivelului de doi hormoni, norepinerphrine şi adiponectin. Mărirea norepinefrina face temperatura corpului să crească, cauzând organismul sa arda mai multa grasime. Zmeura cetone, de asemenea, creşte nivelul de adiponectin, care este un hormon care ajută la scăderea nivelului de glucoză.

Zmeura Cetonă Nutriţie

Mai puţin circulă glucoză, mai puţin probabil că vor fi convertite într-o sursă de energie ca glicogen. Adiponectin este găsit puţin frecvent la persoanele obeze şi poate avea un rol posibil în rezistenţa la insulină şi a diabetului.

Click aici pentru a cumpara zmeura cetonă la site-ul oficial
Cu alte cuvinte, zmeura cetonă este un stimulent, ca atât de multe alte pierdere în greutate suplimente. Deşi Dr. Oz Comentarii descrise zmeura cetonă a avea efecte secundare, poate creşte rata de inima şi de a afecta tensiunea arterială. De asemenea, Dr. Khan atenţionări de zmeura cetonă reacţiile adverse care ar putea avea impact asupra tiroidei. Alte reacţii adverse frecvente de stimulente includ dificultăţi de dormit şi agitaţie.

În plus, Dr. Khan spune că supliment pot interacţiona cu un număr de diferite medicamente, şi nu aş recomanda supliment pentru oricine cu diabet zaharat, hipertensiune arterială, astm sau care este de a lua antidepresive. Ea sugerează că oricine cu o condiţie medicale grave se consulte cu un medic înainte de a lua zmeura cetone.

Zmeura Cetonă Nutriţie

La sfârşitul atunci segmentul, Dr. Oz Adauga opoziţie ca supliment ar trebui să fie combinat cu un bun-simţ dieta si exercitii fizice regulate, care, în multe moduri sunete ca un strigăt departe de miracolul introdus. Există, de asemenea, nici o menţiune de cât timp este sigur să continuaţi să luaţi acest supliment.

Cred că aceste produse ar fi eficiente doar pentru o scurtă perioadă de timp şi în cele din urmă ar trebui să fie întrerupt. În cazul în care pierderea in greutate este atins greutatea de întreţinere ar cere o dieta sanatoasa si exercitii fizice.

Click aici pentru a cumpara zmeura cetonă la site-ul oficial